facebook

Мольфар сказав, куди летітимуть усі ракети у грудні

За його словами, на початку зими не можна ігнорувати повітряну тривогу.

Війна в Україні / фото 22 окрема механізована бригада
Мольфар Макс Гордєєв розповів, що грудень буде одним із найскладніших місяців за весь період повномасштабної війни. За його словами, на початку зими Росія влаштує масовані атаки.

“У зоні ризику будуть абсолютно всі міста, і навіть захід. Росіяни накопичили велику кількість зброї, яку зараз використовуватимуть. Не можна ігнорувати повітряну тривогу, тому що вона може коштувати життя”, – сказав Гордєєв в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що окупанти дуже хочуть взяти Київ. Тому мольфар рекомендує всім подумати, що може зробити для того, щоб цього не сталося.

“Зараз у військових дуже мало зброї, обмандування. Вони хворіють, мерзнуть. Стихія хоч зараз нам і допомагає, тому що вона негативно впливає на нашого ворога, але вона несе і негативні аспекти для наших хлопців”, – продовжив Гордєєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щодо найгарячіших точок, то на Авдіївку, наприклад, випадає карта “Підвішеного”, яка говорить про те, що ситуація гальмується. Також випадає мапа “Смерті”.

“Продовжуватиметься м’ясорубка як з нашого боку, так і з боку окупантів. Але глобального просування я поки не бачу”. – підсумував експерт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мольфар сказав, куди летітимуть усі ракети у грудні