facebook

Що заважає людині досягнути своєї мети

Ми пишемо плани на майбутнє, намагаємося досягнути певної мети, мріємо. Інколи все це дається важко. А через певний час взагалі відмовляємося від цієї ідеї і повертаємося до звичного способу життя.

Що заважає людині досягнути своєї мети

Причин того, що вам важко досягнути мети, може бути декілька, про це пише лікар-психотерапевт Михайло Гаврилов в Instagram.

1. Чужі цілі

Суспільство диктує ідеальне життя – престижна робота, розкішна машина, привабливий зовнішній вигляд. За всім цим людині нав’язують чужі цілі. Завжди відповідайте чесно – чи готові ви до змін?

2. Цілі, які не можна виміряти

До прикладу, це “Хочу бути красивішою, привабливішою”. Та це не мета, а очікування. Найкраще ставити перед собою мети: одягнути свої джинси розміру, до прикладу, менше ніж 46 розміру, тощо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не ставте цілі, які не можна виміряти

3. Звички, що заважають досягнути мети

Якщо ви щось вирішили, досягнули цього, а після результат зник, то причиною цього можуть бути звички. Проаналізуйте, які звички допомагають у досягненні мети, а які – заважають.

4. Відсутність відстеження динаміки

Рутина поглинає людину, і, ймовірно, за кілька тижнів, вона забуває про певну мету. Намагайтеся щотижня підбивати підсумки, щоб не збитися зі шляху, і не забувайте себе хвалити.

Намагайтеся щотижня підбивати підсумки
Намагайтеся щотижня підбивати підсумки

5. Неправильне оточення

Якщо ви маєте намір схуднути і вести здоровий спосіб життя, а ваші друзі ні – то це вам тільки стане перешкодою. Спробуйте знайти людей, які теж на схожому шляху і ви отримаєте не лише задоволення, а й нових друзів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що заважає людині досягнути своєї мети