facebook

“Шалені -15 градусів морозу пруть в цю область України, жахливий снігопад накриє ці міста”: відлига минає, буде дощ

Циклон, що панує зараз в країні, приніс відлигу та опади. Скоро він піде й настане чергова зміна погоди.

Як інформує “НВ”, синоптикиня Наталія Птуха попередила про те, що з кінця тижня в Україну почне заходити прохолодне повітря. Відбудеться повернення морозної погоди.

“У кінці тижня варто очікувати на зниження температури: вдень 15 грудня від −3+3, у південних та східних областях вже 0…+5, а 16 грудня вночі та вдень вже буде мороз до -7 градусів. Також підморожуватиме й на сході, там очікується від -3 до +3 градусів.

Більш морозна погода повертатиметься. При цьому 15 грудня ще можуть бути опади вночі по країні, вдень у східних областях невеликий мокрий сніг та дощ, але решта території вже без істотних опадів.

16 грудня вже переважатиме погода без опадів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом потужний антициклон пануватиме в Європі вже 18 грудня: він принесе ще більше холоду, й в усій країні буде мороз.

Снігу в цей час чекати не слід, а той, що лежить, цього тижня розтане, тож сніговий покрив дещо зменшиться, а в центральних областях його вже не буде, як і по південному сходу. Залишиться хіба що на заході і півночі.

Щодо столиці, 15−16 грудня в Києві вже буде без опадів, хоча в ніч на 15-те ще може бути невеликий мокрий сніг та дощ. З 15 грудня знову зниження: повертаємося до 0…+2, а з 16-го вже −1−3 вдень і вночі”.

Раніше метеоролог Ігор Кібальчич запевнив, що морози -14-20 градусів здатні стабільно утримуватися до 20-х чисел грудня. Особливо у Карпатах.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шалені -15 градусів морозу пруть в цю область України, жахливий снігопад накриє ці міста”: відлига минає, буде дощ