facebook

Бридка погода зіпсує сьогоднішній день та всі свята: синоптики попередили про синоптичні фіглі

Погода не радує!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 19 грудня. В Україні оголошено перший рівень небезпеки. Значна сніголавинна небезпека очікується на високогiр’ї Івано-Франківської област,і та помірна – на високогір’ї Закарпатської. Можливе сходження лавин. Синоптик просять утриматися від походів в гори.

Також, попереджається про небезпечні гідрологічні явища. На правих притоках Прип’ятi, у верхів’ї її притоки річки Стир та на окремих рiчках суббасейну Захiдного Бугу (Львiвська та Волинська області) очiкується продовження пiдвищення рiвнiв води, що супроводжуватиметься подальшим затопленням понижених ділянок заплавних територій у Волинській області, мiсцями можливий початковий вихiд води на заплаву у Львівській обл.

Сьогодні, 19 грудня, в Україні хмарно з проясненням. У північній частині пройде невеликий дощ. Решта території країни без істотних опадів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На північному сході країни на дорогах ожеледиця. Варто зберігати високий рівень обережності.

Вітер західного та південно-західного напрямку, зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.

Температура повітря в переважних показниках в нічний час доби 0 – +5 тепла, а вдень варто розраховувати на +3 – -+8. У східних областях та в Сумській області трохи прохолодніше: впродовж доби від -1 морозу до +4 тепла.

В Києві та області сьогодні, 19 грудня, хмарна погода з проясненням та невеликий дощ. Вітер західного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів на секунду. Температура повітря по області в нічний час доби 0 – +5, а в денний: +3 – -+8. В Столиці трохи інші показники, але не з суттєвими змінами: вночі +2 – +4, а вдень +5 – +7 градусів.

Особливих змін в синоптичній ситуації протягом тижня не спостерігається. Градуси будуть трохи змінюватися, але без особливих відхилень від «плюсів». Тож на пухнастий сніг на Різдвяні свята та традиційні новорічні морози розраховувати не варто.

Раніше, портал «Стіна» писав, що Україну накрила дика негода: Київ паралізований.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Бридка погода зіпсує сьогоднішній день та всі свята: синоптики попередили про синоптичні фіглі