facebook

Стосується всіх пенсіонерів: Кабмін змінив терміни ідентифікації в Ощадбанку – після пенсії заберуть

Що відомо

Кабмін змінив терміни ідентифікації пенсіонерів, деталі
Уряд має намір продовжити терміни для ідентифікації одержувачів пенсійних виплат в Ощадбанку до 1 квітня наступного року. Даною інформацією ділиться Мінреінтеграції на своїй сторінці у Телеграм-каналі.

Проєкт постанови Кабінету міністрів щодо продовження терміну проходження фізичної ідентифікації одержувачів пенсійних виплат у фінансовій установі «Ощадбанк» на три місяці вже розроблено. Найближчим часом цей проєкт має бути внесений на розгляд до Верховної Ради.

Проєктом пропонують продовжити термін фізичної перевірки осіб в Ощадбанку до 1 квітня 2024 року. Це стосується внутрішньо-переміщених осіб, взятих на облік до 24 лютого 2022 року.

Зазначається, що багато пенсіонерів ВПО звертаються на гарячі лінії Міністерства реінтеграції з питанням щодо їх проходження ідентифікації в Ощадбанку. Дуже важливо, щоб пенсіонери змогли пройти ідентифікацію вчасно, щоб і надалі отримувати свої виплати (пенсії).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ірина Верещук повідомила, що минулого тижня, як і обіцяла, відповідний проєкт закону КМУ вже розглядався на Урядовому комітеті. Тепер справа за Міністерством соціальної політики, щоб вони якнайшвидше внесли його на порядок денний засідання Уряду.

Варто зазначити, що проєкт таких нормативних змін було напрацьовано за результатами роботи Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав та свобод ВПО.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стосується всіх пенсіонерів: Кабмін змінив терміни ідентифікації в Ощадбанку – після пенсії заберуть