facebook

“ШЛЮБ ТРІЩАВ ПО ШВАХ, Я ЗНАЙШОВ СОБІ КОХАНКУ. І ОСЬ, НАРЕШТІ, МОЛОДЕНЬКА КОЛЕГА ПООБІЦЯЛА IНТИМ”

Ну, а тут нова співробітніця, вся така молода, життєрадісна, що не обтяжена побуту и ​​сім’єю. Почав до неї заліцятіся, дарував квіти, водів в кафе. Дружіні казав, что затрімуюся на работе, чищу комп’ютер одного від вірусів, проводжу час на СТО, ну, и інші відмазкі.

І ось, Нарешті, молоденька колега пообіцяла iнтuм. Побачення запланувалі на суботу у неї вдома, до цього вона в Гості мене не клацають. Додому вернулся щасливий, радіючі перемозі. Гopмоні вірувалі, метелики в жівоті голосно шелестілі крилами, а мозок БУВ у цілковітій відключці.

Вдома мене зустріла втомлено дружина, діти Вже спали. Приховуватися Щось від жінок Неможливо – читають по Обличчя, як Професійні фізіогномісті. Тому и моя Марина тут же помітіла, что я задоволений, немов кіт злізав сметану. Коментувати, однак, вона Нічого не стала, а просто розігріла вечерю. Потім сказала, что з ніг валиться, тому посуд потім поміє, и Пішла в кімнату.

Після вечері і водних процедур, я зайшов в спальню і бачу таку картину: Марина спить на ліжку, не роздягнувшись, навіть волосся не розплела. Мабуть, так втомилася, що просто сил на це не було. А поруч на столику лежить наш старий альбом з фотографіями. Мені від передчуття завтрашнього побачення все одно не спалося, тому почав переглядати альбом.

Гортаю я фотки, а там моя дружина за часів, коли ми тільки зустрічалися. Красива, свіжа … І моя задоволена морда поруч з нею, щастя так і ллється з фотографій. І тут я згадав, як був у неї закоханий, як доглядав, домагався, ночами спати не міг! Буря почуттів нахлинула, навіть в очах защипало.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Довго я крутився в ту ніч, думав про дружину, про мою нову коханку, про сім’ю, дітей, наші проблеми, побут. Багато про що думав. Так хотілося, щоб знову поруч зі мною була та колишня Марина. І нарешті мене осінило! Адже мені ніщо не заважає почати доглядати за дружиною, як раніше. Водити в кафе її, а не дівчину з роботи. Балувати сюрпризами, говорити компліменти.

Загалом, незважаючи на те, що було 5 ранку, я зателефонував своїй матері і домовився, що на вихідні вона забирає дітей до себе. Потім збігав в цілодобовий квітковий магазин і купив шикарний букет. Перед тим, як Марина просунулась, а встає вона рано, я встиг приготувати їй сніданок і приніс його в ліжко.

Дружина здивувалася, але була дуже рада увазі. А я милувався її розпатланим волоссям і заспаним, рідним обличчям. Ну, а з букетом вона мало не танцювала по кімнаті — в такому захваті була!

Дівчінці з роботи я давши відбій, хоч и складно Було на це зважітіся – кілька разів номер Скидан. Альо потім на внутрішню таке полегшення відчув! Чи не нужно тепер ховати, брехати дружіні и друзям, сім’ю грошима обділяті. У тій же день відправів дружину в салон краси, а ввечері ми вечеряти в ее улюблений ресторані. На Наступний день кіно, Прогулянки – справжнє побачення, як много лет назад.

Коротше, за ЦІ два дні моя Марина казково змінілася, знову стала тім пустотлівім дівчіськом, в якові я колись закохався. Тепер я намагались пріділяті їй и родіні более уваги и отримайте таку віддачу, якові ні з однією коханкою отріматі НЕ вдасть.

Так ось, мужики! На своєму досвіді переконався, что жінка – відображення Чоловіка. Буде вона щаслива – будете щасливі и ві. Чи не вірите? Перевірте!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“ШЛЮБ ТРІЩАВ ПО ШВАХ, Я ЗНАЙШОВ СОБІ КОХАНКУ. І ОСЬ, НАРЕШТІ, МОЛОДЕНЬКА КОЛЕГА ПООБІЦЯЛА IНТИМ”