facebook

За які “vip-послуги” українки заробляють тисячі гривень на курорті Буковель: не кожен заплатить

Українці приїжджають до Буковеля, щоб відпочити та витратити великі гроші на це – хоча іноді доводиться віддавати суми і за “допомогу”

На популярному гірськолижному курорті Буковель, що на Івано-Франківщині, батьки за можливість трохи відпочити без дітей готові платити чималі гроші.

Як розповідають самі батьки, приїжджаючи туди, їм теж хочеться іноді піти кудись без дитини – до ресторану, бару, дискотеки, СПА чи просто погуляти вдвох, наодинці. Адже малеча зазвичай досить рано засинає в номерах, а батькам хочеться продовжити вечір.

Тому, щоб скористатися такою можливістю кілька годин побути наодинці, багато родин звертаються за послугами нянь-бебісітерів, які приходять у номер, доглядають дитину та гуляють з нею, доки батьки відпочивають. Вартість такої послуги складає 3000 гривень за 5 годин роботи.

Цікаво, що в тих же готелях Буковеля є і дитячі кімнати з організованим цілодобовим доглядом за дітьми, і вартість послуг – лише 350 гривень за весь день з 10:00 до 21:00. Але, зважаючи на все, багато батьків вважають за краще залишати дітей саме з індивідуальними нянями в номерах за вищу плату.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втім, не всі батьки можуть дозволити собі витрачати стільки грошей лише на те, щоб кілька годин погуляти Буковелем без дитини. До того ж існують альтернативні, дешевші варіанти, як ми писали раніше.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

За які “vip-послуги” українки заробляють тисячі гривень на курорті Буковель: не кожен заплатить