facebook

Штрафи та конфіскація: коли відсутність реєстрації може вилитися водіям у дорогу плату

Може досягати розміру від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів

На початку поточного року проведено перевірку, яка виявила факти надання таксі без обов’язкової державної реєстрації. Цей крок спричинив складання протоколу про адміністративне правопорушення відповідно до законів України.

Про це розповіли на своїй сторінці у Facebook ДПС у Львівській області.

Внаслідок цього на провайдера послуг таксі може бути накладений штраф, що сягає 34 тисяч гривень. Тобто порушення правил тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Надання господарську діяльність без необхідної державної реєстрації речей несе у себе серйозні наслідки. У разі правопорушення передбачені штрафи та конфіскація продукції та коштів, отриманих внаслідок незаконних дій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також ДПС звернулося до підприємців та громадян, повідомляючи про критичну важливість мати державну реєстрацію:

“Нагадуємо платникам податків та громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у разі здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів чи послуг”
Такий крок допоможе уникнути серйозних наслідків та забезпечить відповідність законам, які забезпечують правомірність та прозорість підприємницької діяльності в Україні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штрафи та конфіскація: коли відсутність реєстрації може вилитися водіям у дорогу плату