facebook

Замете снігом і прийде потепління: синоптики попередили про погоду

Всі подробиці

Прогноз погоди в Україні на 15 січня
Очікується хмарна погода. В західних і північних областях можливий невеликий сніг, а в східній та південно-східній частині країни очікується помірний сніг вночі; на інших територіях опадів не передбачається. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер буде дмуть з південно-західного напрямку зі швидкістю 7-12 м/с, а в західних областях можливі пориви вітру до 15-20 м/с, передає Укргідрометцентр.

Температура повітря вночі очікується в межах 2-7° морозу, в центральних областях може бути до 10° морозу. Вдень температура коливатиметься від 4° морозу до 1° тепла, а в південних областях буде від 1-6° тепла. У Криму вночі очікується близько 0°, а вдень температура підніметься до 4-9° тепла.

У Карпатах можливі періодичні опади снігу, а в окремих місцях можливі пориви південно-західного вітру до 25 м/с, супроводжуючись хуртовинами. Температура вночі в горах очікується в межах 5-10° морозу, а вдень буде від 2-7° морозу.

Попередження: Значна сніголавинна небезпека (3 рівень) прогнозується на високогір’ях Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей 15 січня через снiгопади та хуртовини. Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Рекомендуємо утриматись від походів на високогір’я.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Помірна сніголавинна небезпека (2 рівень) прогнозується на високогір’ях західної та центральної частини Закарпатської області 14-15 січня.

Прогноз погоди на 15 січня по Київщині: Очікується хмарна погода з невеликим снігом в окремих місцях. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер буде дмуть з південно-західного напрямку із швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде в районі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла. У Києві очікується вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Замете снігом і прийде потепління: синоптики попередили про погоду