facebook

Долар стрімко падає – де ж межа: банки і обмінки змінили курс валют

Гривня укріплює свої позиції!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 12 січня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,8386 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,3879 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Як бачимо, долар та євро продовжують падати в ціні. Чи то закінчився сезонний ажіотаж, чи це традиційний процес початку року – але без видимих економічних причин гривня повертає свої позиції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Світовий банк прогнозує зниження рівня ВВП у всьому світі, що звичайно, вплине й на українську економіку. Кожного українця цікавить, як змінюватиметься курс долара відносно гривні протягом 2024 року та що на це впливає. Також, цікавою є і ситуація стосовно реальної інфляції в Україні, що впливатиме на купівельну спроможність українців. Адже, щоб не говорили, світові експерти, та які прогнози не друкували ЗМІ, ситуація для укріплення економіки та гривні в Україні на сьогоднішній день є, м’яко кажучи, не найкращою. Нажаль, «тон» сьогоднішнього життя українців в усіх сферах задає війна.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар стрімко падає – де ж межа: банки і обмінки змінили курс валют