facebook

Як за датою народження дізнатися скільки у вас буде шлюбів

Доля людини значною мірою залежить від дати її народження. Так, за датою народження можна дізнатись, скільки у вас буде шлюбів. Вони залежать від так званої цифри долі.

Про це пише “Апостроф”.

Як рахують цифру долі
Треба взяти усі цифри, що містить ваша дата народження, та скласти їх у суму. До прикладу, ви народились 20.05.2020. Тоді сума цифр вашої дати народження становитиме: 2+0+0+5+1+9+9+0 = 26.

Після цього складаємо 2+6 і маємо в сумі цифру 8. Отже ваша цифра долі становить 8, і знаходиться у проміжку від 1 до 9.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що означає кожна цифра долі
1

Люди з такою цифрою зазвичай роблять єдиний вибір на все життя. Вони не сумніваються в обраному партнері і вміють вдало обминати конфлікти та всі можливі сімейні чвари. Отже, найбільш ймовірно, що в них буде один шлюб.

2

Такі люди належать до розряду однолюбів. Отже, скоріше за все, у них буде один шлюб за все життя, і вони ніжно кохатимуть свою половинку. Навіть якщо та половинка не завжди їх варта.

3

Люди, яким випала така цифра долі, люблять різноманітність в усьому: від роботи до особистих стосунків. Вони легко захоплюються, легко змінюють партнерів. Отже у них може бути не один сімейний союз і навіть не два або три. До речі, вони можуть вступити навіть у повторний шлюб із колишнім чоловіком або дружиною.

4

Такі люди шукають у своїй половинці ідеалу. А оскільки ідеальних людей в природі не існує, то їм притаманно часто міняти партнерів. Щоправда, іноді їм усе ж вдається прожити все життя в одному шлюбі. Але це повністю заслуга їхнього терплячого партнера, а не їхня.

5

У таких людей нерідко замолоду буває багато комплексів. Через це вони важко заводять знайомства із протилежною статтю і зазвичай вступають у шлюб пізно. Через це у них є великий шанс, таки, зустріти свою справжню долю і прожити з нею життя.

6

Тим, кому випала цифра 6, зазвичай доля посилає два шлюби. Перший – у них виявляється пробним і не дуже вдалим. А от другому вони нарешті знаходять своє щастя.

7

Люди, яким випало число 7, вважаються везунчиками. Вони легко будують стосунки з іншими людьми, у тому числі й зі своїми партнерами. У них немає завищених вимог до своєї половинки. І зазвичай вони укладають один шлюб на все життя.

8

Люди з такою цифрою долі зазвичай живуть розумом, а не серцем. Вони ретельно підбирають собі половинку і зазвичай вступають у шлюб за розрахунком. Через це у них виходять міцні шлюбні союзи. А розрахунок може зрештою перерости в кохання – одне на все життя.

9

У тих, кому дісталася ця цифра, буває дуже бурхливе особисте життя. Вони зазвичай дуже рано вступають у шлюб, прагнучи самостійності. Не завжди це буває вдалим. І тому декілька шлюбів для таких людей – не дивина, а майже норма.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як за датою народження дізнатися скільки у вас буде шлюбів