facebook

Сьогодні в Україні потеплішає, але погоду зіпсують дощі з мокрим снігом (карта)

Опади очікуються практично по всій країні, крім півдня.

У суботу, 10 лютого, в Україні стане тепліше, але погоду зіпсують опади у вигляді дощів і мокрого снігу, які очікуються практично по всій країні. Переважно сухо буде лише на півдні України. У багатьох областях повітря прогріється до +10°…+13°, проте на Лівобережжі ще затримається холод від -1° до +3°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде невелика хмарність, проте повсюдно пройдуть дощі. Стовпчики термометрів покажуть +8°…+12°, а на Закарпатті температура підніметься до весняних +14°.

На півночі України буде переважно холодно і похмуро. Температура вдень у більшості областей буде від -1° до +3° і лише в Житомирській області повітря прогріється до +8. Залежно від температури опади будуть у вигляді дощів, снігу або мокрого снігу.

На сході України теж буде похмуро і мокро. Температура очікується в межах 0°…+6°.

У центральній частині України очікуються температурні контрасти. У Полтавській і Черкаській областях буде всього лише +1°…+4°, а на решті території повітря прогріється до +7°…+11°. Повсюдно очікуються опади переважно у вигляді дощів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На півдні сьогодні домінуватиме хмарна погода з проясненнями. Істотні опади очікуються лише в Запорізькій області. Стовпчики термометрів вдень покажуть +11°…+13°.

Прикмети погоди 10 лютого
Вважається, що якщо Вітер в цей день пронісся, то літо, швидше за все, буде сирим і холодним.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сьогодні в Україні потеплішає, але погоду зіпсують дощі з мокрим снігом (карта)