facebook

З ким знайде своє щастя знак Зодіаку Рак: сумісність з іншими знаками

Жінка-Рак, як і чоловік цього знака, можуть бути щасливими далеко не з кожною людино

Знак Зодіаку Рак (жінка або чоловік) – це досить потайливі люди, адже вони захищають себе від негативу ззовні. Спочатку важко зрозуміти, як представник водного знака до вас ставиться, але якщо вдасться завоювати його довіру, то будь-який партнер буде відчувати себе коханим і потрібним. Ми розповімо, до кого повинен придивитися чоловік-Рак або жінка, народжена в цьому сузір’ї.

З ким сумісні Рак-чоловік або жінка – список
Рак досить емпатичний, він завжди готовий прийти на допомогу партнеру і зрозуміти, що у нього в минулому могли бути якісь травми або труднощі. Також Раки відмінно ставляться до дітей – як правило, це найчутливіші і уважні батьки. Але навіть якщо Рак готовий зануритися в світ любові і щастя, йому варто ретельно підбирати собі пару:

Овен і Рак – сумісність середня, в цих відносинах буде багато драми. Кожен з цих партнерів для вдалого союзу повинен розуміти, що потрібно більше віддавати, ніж брати. Від них самих залежить, чи будуть щасливі разом Рак і Овен – сумісність за гороскопом цілком прийнятна.
Телець і Рак – сумісність висока, для обох цих партнерів важлива стабільність, фінанси, сім’я і будинок. Інтереси знаків Зодіаку повністю збігаються, партнери чудово розуміють один одного і йдуть по життю в одному напрямку.
Близнюки та Рак – сумісність низька, тому що партнери різні, і від життя хочуть різних речей. Близнюк більш мрійливий, а Рак приземлений. Над відносинами доведеться постійно працювати, а це стомлює – водному знаку в результаті не вистачить стабільності і серйозності, а повітряному – емоцій і вражень.
Рак і Рак – сумісність висока, але для того щоб домогтися ідеального взаєморозуміння, потрібен час. Обидва вміють вести домашнє господарство, багато часу приділяють сім’ї і однаково виставляють пріоритети. Сумісність Рак і Рак хороша, але для “притирання” іноді потрібні роки.
Лев і Рак – сумісність середня, хоча люди кардинально відрізняються один від одного. Якщо хочеться побудувати щасливі відносини, Рак повинен перестати згадувати про негативне минуле, а Леву краще перестати вважати, що він центр Всесвіту. Інтуїтивні Рак і Лев сумісність можуть підвищити, якщо візьмуть особливості один одного.
Рак і Діва – сумісність висока, цих партнерів можна назвати спорідненими душами. Для обох важлива матеріальна стабільність, тому дві людини разом йдуть до цієї мети. Крім того, Діва здатна вберегти вразливого Рака від травмуючих подій в житті.
Рак і Терези – сумісність середня, якщо цей союз не стане втіленням мрії, то хоча б дозволить засвоїти важливі життєві уроки. Партнери можуть знайти компроміс, щоб не обмежувати один одного, але до кінця розслабитися і відчути себе “вдома” навряд чи вийде.
Скорпіон і Рак – сумісність висока, на енергетичному і матеріальному рівні ці люди доповнюють і чудово розуміють один одного. Прагнуть, як правило, до одних і тих же цілей, здатні втішити, зрозуміти і захистити. Ці відносини будуть глибокими, якщо поставитися до них серйозно.
Стрілець і Рак – сумісність висока через взаємне сильне тяжіння. І Стрілець, і Рак відкриті до нових відчуттів, готові знайомитися з людьми, розвивати зв’язки і переїжджати, якщо це потрібно для благополуччя сім’ї. Кожному із знаків Зодіаку є, чому повчитися один у одного.
Козеріг і Рак – сумісність середня, але може бути високою, якщо Рак прийме серйозність Козерога, а партнер земного знака зможе бути поблажливим до мінливого характеру Рака. Якщо люди будуть розкривати відсутні сторони один одного, то союз буде вдалим.
Водолій і Рак – сумісність низька, ці люди будуть жити в одному будинку, але в різних всесвітах. Постійно тримають один одного в напрузі, діють кожен за своїми інтересами. Шанс створити міцні відносини низький – занадто різні знаки Зодіаку.
Рак і Риби – сумісність середня, адже партнери чудово розуміють один одного, але їм може не вистачити цілеспрямованості для подальших кроків у відносинах. Заняття творчістю, захоплені бесіди і тактильний контакт – це максимум, на що можна розраховувати.
Астрологи кажуть, що ідеальним партнером для Рака може стати знак Зодіаку Телець, Рак, Діва, Стрілець і Скорпіон. Такі союзи як Рак і Водолій або Рак і Близнюки сумісність високу не обіцяють.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З ким знайде своє щастя знак Зодіаку Рак: сумісність з іншими знаками