facebook

Ураганний вітер та спека до +15: синоптик Діденко приголомшила прогнозом

Актуальні дані

Прогноз погоди в Україні у неділю, 25 лютого
В Україні буде досить тепло, як для такої пори року. Однак буде дуже вітряно. Чи варто чекати на опади, повідомила синоптик Наталка Діденко у прогнозі погоди, опублікованому на її Facebook-сторінці.

На вихідних Україна буде однією з країн Європи, де буде найтепліше. Температура повітря у більшості областей України, як і в суботу, становитиме +10…+15, у східних областях буде трохи свіжішою – +5…+9.

Оскільки у країні буде високий атмосферний тиск, опадів не прогнозується. Але при цьому залишається небезпека через сильний вітер. Подекуди прогнозуються штормові пориви до 15-22 м\с. У Києві опадів не буде, варто побоюватись сильного вітру. Температура очікується до +10.

Діденко поділилася, що на новому робочому тижні температура буде трохи нижчою, тобто буде свіжішою. Але вона не прогнозує холодів. Крім того, опадів синоптик також не обіцяє.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Забігаючи наперед, першого дня календарної весни 1 березня Діденко теж не обіцяє опадів. При цьому буде вітряна погода аж до 4 березня. У перший день весни варто очікувати температуру +4…+9.

Синоптик Наталія Птуха в інтерв’ю для радіо NV поділилася, що в Україні погода стає теплішою з кожним днем ​​і відчувається швидкий прихід весни.

Вона також прогнозує, що на початку березня погодні умови будуть схожі на ті, які є зараз. Буде дещо більше прояснень, антициклон дещо посилиться до середини наступного тижня.

При цьому синоптик не виключає, що нічна температура може навпаки трохи знизитися в більшості регіонів, навіть у західних областях. У денні години все ж таки буде плюсова температура, але вже не така висока. Птуха також спрогнозувала, що після 5 березня може бути певне зниження температури.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ураганний вітер та спека до +15: синоптик Діденко приголомшила прогнозом