facebook

“Шалена погода накриє Україну прямо завтра, лютий холод вдарить посеред ночі”: де буде мороз у -20 градусів і снігопад?

Експерти кажуть, що вже завтра треба очікувати на контрастну погоду. Вночі буде відчутний мороз, а вдень припікатиме сонце. Раніше синоптики за історію спостережень фіксували найнижчу температуру зі значеннями -39 градусів холоду, а також -23 градусів на узбережжі моря. Чи треба чекати лютого морозу та страшного снігопаду ще до початку весни?

Як інформує “Obozrevatel”, у вівторок, 27 лютого, в Україні очікується достатньо приємна погода без опадів. Температура повітря завтра буде варіюватися від -8 до +18 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Вона зазначила, що усім, хто планує активно провести день, гуляти, працювати або організовувати будь-які заходи, можна починати готуватися, оскільки опадів в Україні не передбачається.

При цьому прогнозується помірний вітер, іноді зі східного напрямку.

Температура повітря у вівторок погнозується від -8 до +18 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, на сході України вночі очікується температура в межах від -3 до -8 градусів, тоді як вдень на заході країни термометри піднімуться до рекордних +18 градусів.

Упродовж дня 27 лютого в більшості областей України буде неймовірно тепло, температура сягатиме від +6 до +11 градусів, а в західних регіонах країни майже відчутно наближається весна з теплотою від +12 до +18 градусів.

Загалом до кінця тижня опадів в Україні не передбачається. Найтепліше буде в західних областях, а стриманіше, прохолодніше – у східній частині.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шалена погода накриє Україну прямо завтра, лютий холод вдарить посеред ночі”: де буде мороз у -20 градусів і снігопад?