facebook

Безхатько викрав та сховав під землею 8-річну дівчинку: нагадує фільм жахів

Дівчинку знайшли у бункері за 6 км від дому, туди її затягнув безхатько
Малолітню дівчинку викрали з її ж дому. Як виявилося, це був безхатько. Чим закінчилася ця історія, розповість «Дніпро Оперативний».

За інформацією пресслужби ГУ Нацполіції в Миколаївській області, увечері 1 березня сім’я повідомила про зникнення 8-річної дівчинки. Вони підозрювали, що це міг зробити колишній співмешканець бабусі, який тривалий час мешкав з ними, а зараз є безхатьком.

Поліцейські розгорнули масштабну розшукову операцію та створили оперативний штаб. До пошуків долучилися також кінологи, військові та мешканці села.

Було обстежено всі будівлі та приміщення селища і його околиці у радіусі 5 км. Не пройшли повз колодязів, лісосмуг, пустирів та полів. Територію відстежили і за допомогою аеророзвідки

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На щастя, дитину вдалося знайти. Вона знаходилася за межами села за 6 км від дому. Безхатько заховав її у замасковану схованку під землею біля траси Кривий Ріг-Миколаїв, де переховувався і сам.

Ось що розповів правоохоронцям сам зловмисник:

«Зайшов через двір. Вона злякалась і закричала. Закрив рота, сказав: «Будеш кричати – нас вовки з’їдять». Вона злякалась і перестала кричати. Далі я поніс її на руках. Потім вона попросила мене йти сама. Я надів на неї свої шкарпетки та кросівки. Кросівки злетіли і я їх сам надів. Вона йшла в шкарпетках. Викопав нору на аеродромі, замаскував. Хотів ввечері віднести її назад. Вона дуже просилась до батька».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Безхатько викрав та сховав під землею 8-річну дівчинку: нагадує фільм жахів