facebook

Екстрасенска відповіла, як закінчиться наступ Росії на Україну в березні: “Кинута максимально велика сила”

Екстрасенска також вважає, що повторного наступу на Київ не буде.

Екстрасенска й тарологиня Людмила Хомутовська передбачила, що в березні росіяни наступатимуть на Україну, триватимуть інтенсивні бої. Вона переконана, що наша держава повинна втримати цю навалу.

Про це вона сказала на ютуб-каналі “Астрофеномен”.

Play Video
Людмила Хомутовська розкинула карти Таро, щоб дізнатися, якою буде ситуація на фронті в березні 2024 року. Вона наголосила, що на жаль, інтенсивні бої триватимуть.

“Буде навала, кинута максимально велика сила. Це – урок на виживання, кармічна історія, з якою ми повинні впоратися. На фронті не буде спокійніше. В тиловій Україні березень теж не буде спокійним. Будуть обстріли, агресивні. В місця, максимально болючі. Не кожен день летітиме, але буде неспокійно”, – каже Людмила Хомутовська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Екстрасенска каже, повторного наступу на Київ не буде, але про це постійно говоритимуть. Проте обстріли столиці ймовірні.

“Я підтверджую – наступу не буде”, – сказала Людмила Хомутовська.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екстрасенска відповіла, як закінчиться наступ Росії на Україну в березні: “Кинута максимально велика сила”