facebook

Дощ і штормовий вітер: Україну накриває серйозна негода

Синоптики попереджають про потужні пориви вітру, які можуть досягати 27 м/с.

Погода в Україні 11 березня буде дощовою. У деяких областях буде сильний мороз. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях будуть пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с. На території Закарпатської та Івано-Франківської області можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

За даними ventusky, на території західних областей місцями швидкість вітру досягатиме 27 м/с.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прогноз погоди в Україні на 11 березня / фото: ventusky

Погода 11 березня
В Україні 11 березня буде хмарно з проясненнями. В цей день синоптики прогнозують дощ на Закарпатті, Прикарпатті, Одеській та Вінницькій областях. Вітер в цей день буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. У багатьох областях можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура у південно-західній частині вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла, на Закарпатті до 14°; на решті території вночі 1-6° морозу, на північному сході до 9° морозу, вдень 3-8° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -5
За даними meteoprog, 11 березня в Україні буде дощовою та сніжною. Найнижча температура повітря буде на території Сумської області. Там температура повітря опуститься до -5…+2 градусів. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до +8…+12 градусів.

Погода 11 березня у Києві
У Києві 11 березня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 1-6° морозу, вдень 3-8° тепла; у Києві вночі 2-4° морозу, вдень 4-6° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні
Раніше синоптик Ігор Кібальчич розповів, коли в Україні різко потепліє і буде +17 градусів. Синоптик описав погоду на тиждень, з 26 лютого по 3 березня.

Також раніше синоптик Наталія Діденко описала, якою погодою почнеться весна. Зима уже втрачає свою силу, найближчими днями будуть теплі температури повітря й не буде опадів. Але ночі ще будуть холодні – у деяких областях навіть з морозами.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз по регіонах, якою буде погода в Україні у березні. Синоптики сходяться на думці, що справжнього тепла в березні, ймовірно, не буде. Навіть у Криму березень може виявитися холоднішим, ніж лютий.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дощ і штормовий вітер: Україну накриває серйозна негода