facebook

Мороз, сніг та ожеледиця: синоптики попередили про негоду на сьогодні – карта

А ще туман та місцями сильний вітер!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 19 березня. В Україні негода, чи то капризна весна.

Зверніть увагу! В Закарпатській та Івано-Франківській областях очікується значна сніголавинна небезпека. Синоптики просять зберігати високий рівень обережності та просять утриматися від прогулянок в гори.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 19 березня, в Україні хмарна погода. У західних областях вночі пройшов сніг, вдень з дощем, на дорогах ожеледиця. І ще й вітер на додачу: дутиме з 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні -5 – 0 градусів морозу, а вдень варто очікувати +1 – +6 тепла.

Решта території країни в полоні дощів з мокрим снігом. В Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму вночі та вранці місцями розстелиться густий туман. Вітер дутиме південно – східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні -2 – +3 грдусів, і тільки в Криму +1 – +6 градусів. Вдень в переважних показниках варто очікувати +4 – +9 градусів, а на південному сході країни прогнозується до +13.

В Карпатах ніч пройшла без опадів, вдень варто очікувати на мокрий сніг. Вдень місцями пориви вітру до 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря вночі зафіксувалася на рівні -4 – -9 градусів морозу, а вдень стовпчики термометрів покажуть -4 – +1.

 

У Києві сьогодні, 19 березня, хмарна погода. Вночі пройшов мокрий сніг, вдень він зміниться дощем. Вітер південно – східного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби по області -2 – +3, а в денний +4 – +9 градусів тепла. У Києві показники трохи інші: нічні 0 – +2 градуси, а денні +5 – +7 градусів тепла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мороз, сніг та ожеледиця: синоптики попередили про негоду на сьогодні – карта