facebook

Раки – просіть допомоги, Леви – згадайте про друзів, а Козерогам зірки радять звільнитися: гороскоп

28 березня – день завершення справ. Намагайтеся привести доладу все розпочате раніше та отримати повний результат. Зірки в цьому сприятимуть.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 28 березня для Овнів

Сьогодні більшу увагу слід звернути на свої сни: важливо розглядати кожного, кого ви там зустрінете, навіть якщо це знайоме або незнайоме обличчя – ймовірно, це ваша супутниця, якої ви ще не знайшли.

Телець (21.04 – 21.05)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гороскоп на 28 березня для Тельців

Необхідно працювати над поладком з тими, кого ви образили – навмисне або ненавмисне: сьогодні саме час визнати помилку і просити про вибачення – вони вас пробачать.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 28 березня для Близнят

Цей день буде наповнений різноманітними відволіканнями, тому для успішного завершення справи вам потрібно попередньо скласти докладний план і старанно його виконувати.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 28 березня для Раків

Старий знайомий, який за цей час зайняв впливову посаду, може допомогти вам з професійними питаннями – не соромтеся просити його про підтримку.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 28 березня для Левів

Не забувайте про друзів, з якими ви давно не спілкувалися, і не вагайтеся написати або подзвонити їм: можливо, вони мають для вас приємні новини.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 28 березня для Дів

Сьогодні час подумати, чому ви застрягли на поточному етапі свого життя або кар’єри і як ви можете це виправити: розуміння причин може допомогти вам подолати перешкоди.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 28 березня для Терез

Можливо, ви не рухаєтесь вперед лише через страх ризикувати і бажання зберегти стабільність: важливо пам’ятати, що неможливо досягти нових вершин, не ризикуючи.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 28 березня для Скорпіонів

Не звинувачуйте інших у своїх проблемах та обставинах, що виходять з-під контролю – ймовірно, причина полягає всередині вас, і тільки ви можете знайти рішення.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 28 березня для Стрільців

Щоб позбутися негативу, який вас стримує, спробуйте поставити перед собою приємну мету: працюючи над нею, ви поступово зможете позбутися негативних емоцій.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 28 березня для Козорогів

Якщо ви відчуваєте, що ваша робота не дає очікуваних результатів, спробуйте змінити напрямок своєї діяльності – не ставте себе в рамки, які тормозять ваш прогрес.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 28 березня для Водоліїв

Енергія цього дня сприятлива для змін в професійному і особистому житті, тому навіть якщо ви не шукаєте цих змін, варто зробити щось нове – наприклад, оновити свій домашній інтер’єр або спробувати новий хобі.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 28 березня для Риб

У вас є великий шанс на приємні події в особистому житті, які ви раніше могли тільки уявляти: будьте готові до змін, можливо, навіть досить радикальних, і розгляньте, як ви можете до них підготуватися.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Раки – просіть допомоги, Леви – згадайте про друзів, а Козерогам зірки радять звільнитися: гороскоп