facebook

Літо увірветься раніше часу: Україні буде до +25 і море сонця – прогноз Діденко

Прогноз погоди в Україні на неділю, 31 березня


У вихідні в Україні буде погода, яка відповідає показникам квітня. Де пригріє найбільше у неділю, повідомляє синоптик Наталка Діденко у себе на Facebook-сторінці.

За прогнозом синоптика, по всій країні як у суботу, так і в неділю повітря прогріється до позначок +20…+25. Також скрізь буде не лише тепло, а й сонячно.

У Києві варто очікувати в неділю, 31 березня, температуру в +20…+22. Синоптик радить цими днями не сидіти вдома, а обов’язково знайти час для прогулянок.

Все через те, що вже з вівторка розпочнеться в країні похолодання. Воно спочатку зачепить лише західні області, але потім у середу, 3 квітня, накриє вже практично всю територію України.

Українці радіють у коментарях під прогнозом погодою, яку українцям подарувала весна та діляться знімками перших весняних квітів та квітучих магнолій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ще варто нагадати українцям, що у ніч із суботи на неділю, 30-31 березня Україна переходить на літній час.

Тепер хоч світловий день і буде довшим, але українцям доведеться звикати до того, що сон скоротиться на годину. У зв’язку з цим перші дні адаптування до нового часу можуть бути складними.

Варто намагатися лягати раніше, щоб пробудження було легшим. Прогулянки на свіжому повітрі, особливо перед сном, допоможуть гарному сну. Також не варто на ніч їсти вуглеводи, жирну їжу і переїдати, щоб це не завадило засинанню.

Згідно з інформацією, перехід на літній час виявляється складнішим, ніж перехід на зимовий. Зокрема, через те, що після зими імунітет і так ослаблений, скорочення сну може призвести до захворювань.

Тому варто пити щось для підтримки імунітету. Також якщо має особистий транспорт, будьте уважні за кермом, оскільки через переведення годинників частішає кількість ДТП.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Літо увірветься раніше часу: Україні буде до +25 і море сонця – прогноз Діденко