facebook

“Потужний холод суне в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків”: де буде мороз у -22 градуси, дощ і снігопад?

В Україну суне похолодання. Температура різко впаде на цілих 10 градусів. Раніше експерти попереджали про випадіння снігу в Карпатах. Мінус 22 градуси – саме такий мінімум фіксували в квітні на території України за історію спостережень. Чи варто очікувати настільки лютого похолодання, пояснили фахівці.

Як інформує “ТСН”, африканське тепло, яке охопило Україну напередодні, пішло. На зміну прийде зниження температури, подекуди навіть очікуються заморозки.

Про це сказав синоптик Ігор Кібальчич.

За його словами, в середньому температура впаде на 5-10 градусів як вночі, так і вдень. Температура знизиться до 0…-3 градусів. В період з 4 до 6 квітня заморозки найбільш ймовірні у північних, центральних та місцями східних регіонах.

За його прогнозом, опублікованим на порталі meteoprog, у четвер, 4 квітня, невеликі дощі можливі у північних областях, вдень — також у Карпатах та на Закарпатті. На решті території України без істотних опадів. Вітер переважно західної чверті, 5 – 10 м/с.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Температура повітря вночі — +5…+10 °С, у західній частині — +1…+6 °С. Вдень повітря прогріється до +10…+15 °С, у південних та східних областях — до +16…+21 °С. У північній частині — +4…+9 °С

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Потужний холод суне в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків”: де буде мороз у -22 градуси, дощ і снігопад?