facebook

Всім водіям: готуйтеся до повісток та мобілізації – ви вже в базі

Оце так поворот

Стало відомо, які ще дані будуть у Реєстрі військовозобов’язаних
До Реєстру військовозобов’язаних, створення якого передбачає Закон 3549-ІХ щодо цифровізації військового обліку та впровадження Електронного кабінету військовозобов’язаного, внесуть різні персональні дані українців, у тому числі реквізити посвідчень водія.

Зокрема, в Реєстрі буде міститися інформація про серію посвідчення водія військовозобов’язаного (якщо, звичайно, у нього є посвідчення водія), номер посвідчення водія, дата видачі, орган, який видав документ, а також термін дії та категорія ТЗ.

Таким чином, інформація про військовозобов’язаного будуть з’являтися в Реєстрі одразу після того, як він складе іспити на отримання посвідчення водія та отримає їх. Усі українські водії потраплять до Реєстру військовозобов’язаних.

Загалом у Реєстрі військовозобов’язаних буде 33 категорії персональних даних, починаючи від ПІБ, статі, місця народження та місця проживання та закінчуючи відомостями про володіння іноземними мовами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Реєстр планують поповнювати відомостями органів, які цим займатимуться, а також відомостями Міністерства юстиції, Державної міграційної служби, Прикордонної служби, Державної податкової служби тощо.

Призовник, військовозобов’язаний та резервіст зможуть дізнатися про те, чи потрапили вони до Реєстру військовозобов’язаних, чи ні, зокрема, через Електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста. Там же буде видно відомості про військовозобов’язаного, які є в Реєстрі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Всім водіям: готуйтеся до повісток та мобілізації – ви вже в базі