facebook

Погода розділить Україну: в одних областях дощі, а в інших – сонце та до +22 – прогноз Діденка

Прогноз погоди в Україні на неділю, 7 квітня


Синоптик обіцяє, що вихідні будуть у синоптичному плані добрими. Щоправда, частину території країни накриють дощі із грозами, але вони пройдуть періодично. Детальний прогноз на 7 квітня опубліковано на Facebook-сторінці синоптика Наталки Діденко.

Опади у вигляді дощу поступово пересунуть на південну частину України, а також східні області та зачеплять Черкаську, Полтавську та Дніпропетровську області.

У західних, північних, більшості центральних областей України у неділю, 7 квітня буде сонячно та сухо. Щодо температури, то синоптик обіцяє протягом дня не нижче +16 і максимально +22.

У Києві в неділю дощ можливий уночі та вранці, вдень опади мають припинитися, небо проясниться і вигляне сонце.

У столиці України очікується температура вдень у районі +15…+17. Тому, Діденко радить планувати на свіжому повітрі будь-які заняття: чи це роботи в саду, так і на городі, або пікнік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також синоптик обіцяє, що на початку нового тижня буде розкішна погода — буде сухо та сонячно, а вдень повітря прогріватиметься від +20 до +24.

Синоптик Ігор Кібальчич для сайту Метеопрог склав прогноз погоди на неділю, 7 квітня для регіонів України:

У західних областях мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2…+7°, вдень +14…+19°, на Закарпатті до +21°.
У північних областях хмарно із проясненнями. Уночі та вдень місцями невеликий дощ. Подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°, вдень +14…+19°.
У центральних областях хмарно із проясненнями. Уночі та вдень місцями невеликий дощ. Подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°, вдень +15…+20°.
У південній частині місцями очікуються короткочасні дощі, на Одещині можливі грози. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +6…+11°, вдень +15…+20°.
У східних областях істотних опадів не передбачається, лише на Харківщині місцями пройде невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +5…+10°, вдень +16…+21°.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Погода розділить Україну: в одних областях дощі, а в інших – сонце та до +22 – прогноз Діденка