facebook

“Люта гроза пре в ці області прямо на вихідні, прогнозом приголомшені навіть синоптики”: де буде дощ і мороз у -15 градусів?

В Україні вже в ці сихідні очікується сильний вітер, дощ і грози. Раніше синоптики у квітні за історію спостерженеь фіксували навіть 22-градусний мороз. Чи варто готуватися до подібних несподіванок цього року?

Як інформує “Today.ua”, погода у вихідні дні 13 та 14 квітня буде не зовсім сприятливою. Незважаючи на те, що температура повітря залишиться високою, у деяких регіонах очікується сильний вітер та дощі з грозами.

Новим прогнозом погоди на суботу та неділю поділилася популярний український синоптик Наталка Діденко. У своєму акаунті на Фейсбук експерт розповіла, яких сюрпризів від природи варто чекати українцям.

За словами синоптика, в Україні збережеться тепла погода. 13 та 14 квітня температура повітря коливатиметься в межах +17 – +22 градуси, а на півдні та сході країни від +22 до +25 градусів. У той же час на заході та півночі у вихідні очікується рвучкий вітер.

У західних та північних регіонах, а також у Вінницькій та Черкаській областях у суботу пройдуть дощі, місцями з грозами. В інших областях сухо. 14 квітня на заході та півночі також очікується дощ у другій половині дня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода у столиці буде сприятливішою. У суботу очікується невеликий дощ, а у неділю опади можуть випасти вже наприкінці дня. 13 квітня стовпчики термометрів покажуть близько 18 градусів зі знаком “плюс”, а 14 квітня стане тепліше: від +20 до +22 градусів.У вихідні люди часто вирушають на дачу та город, тому пропонуємо дізнатися, які овочі можна посадити у квітні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Люта гроза пре в ці області прямо на вихідні, прогнозом приголомшені навіть синоптики”: де буде дощ і мороз у -15 градусів?