facebook

Погода почне змінюватися: синоптик сказала, коли прийде потепління

Погода в Україні 22 квітня буде прохолодною. Синоптики прогнозують дощі, мокрий сніг та туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Закарпатській області оголошено 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях. Вночі у західних областях будуть заморозки – 0-3 градуси. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко стверджує, що вже з 24 квітня погода в Україні почне змінюватись. Вона прогнозує підвищення температури повітря. При цьому не слід очікувати спеку, але і холодно вже не буде.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода 23 квітня
В Україні 23 квітня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощі вночі. На території південних та південно-західних областей буде туман. Вітер в цей день буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

“Температура вночі 3-8°, у західних областях 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°; вдень 11-16° тепла, на Закарпатті та у південно-східній частині 16-21°. На високогір’ї Карпат вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів; температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +1
За даними meteoprog, 23 квітня в Україні буде прохолодно. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +10…+20 градусів. Найхолодніше буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до 0…+12 градусів.

Погода 23 квітня у Києві
У Києві 23 квітня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують вночі дощ. У цей день вітер буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру – до 18 м/с.

“Температура по області вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°; у Києві вночі 5-7° тепла, вдень 13-15°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Погода почне змінюватися: синоптик сказала, коли прийде потепління