facebook

Вчителька висипала пачку снеків на голову учениці: як відреагувала Мережа (відео)

Під час того, як вчителька висипає снеки на школярку, її однокласники сміються та плескають у долоні.

На Волині у селищі Іваничі Володимирського району 13 травня в ліцеї №1 під час уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці.

Про це повідомило видання “Буг”.

Як розповіли у поліції, батьки дівчинки не звертались до правоохоронців. Подію зареєстрували самостійно в ході моніторингу соціальних мереж.

Зазначається, що вчительку обурило, що учениця їла снеки просто під час уроку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час того, як вчителька висипає снеки на школярку, її однокласники сміються та плескають у долоні.

Матеріали щодо булінгу стосовно учениці розглядатиме сектор ювенальної превенції Володимирського райвідділу поліції.

Користувачі Мережі почали жваво обговорювати подію, але їхні думки розділились, хтось засуджує такий вчинок вчительки, а хтось звинувачує школярку у неповазі до викладача. А декого шокує поведінка решти учнів, які верещать і плескають у долоні. Однак більшість користувачів зазначає, що вчителька мала б по-іншому вирішити цю ситуацію: викликати батьків та йти до директора, а не принижувати школярку.

Думка психологині
На відео відреагувала також відома психологиня Наталія Холоденко. Вона вважає, що головна проблема таких методів впливу – це те, що вчитель створює норму “хто сильніший, той і правий”.

“Вчителька в класі висипала учениці на голову снеки. Послухайте реакцію класу. Головна проблема таких методів впливу – це те, що вчитель створює норму “хто сильніший, той і правий”. Ну, і скільком дітям завтра в коридорі на голову висиплять щось подібне?” – написала психологиня.

Як відреагувала Мережа
Дії вчителя могли б бути іншими, наприклад, забрати чипси і віддати після уроку. Але погодьтесь, який має бути рівень неповаги до вчителя, щоб сидіти їсти і скоріше за все, думаю, та дівчина не реагувала на прохання вчителя закінчити свою трапезу. В Європі такого нема, абсолютна повага до вчителя.
Звільнити, без права далі навчати дітей.
А булінг над вчителями рахується за порушення?
А ви послухайте, що робиться на задньому плані, як верещать ті діти! Таке відчуття що клітка бабуїнів, а не клас….
Зараз усі тут судять з контексту. Але сидіти жерти на уроці – це просто верх неповаги до викладача. Це ще гірше, ніж бути обсипаним снеками. Це все одно що ти пояснюєш, розпинаєшся перед аудиторією, а учениця просто взяла і показала тобі голий з*д. Вчіть етикет. Вчительку аж ніяк не виправдовую. Мусила іти до директора, викликати батьків і розбирати цю історію на рівні педагог – учень.
Дивно, читати про насильство з боку вчителя, не звертаючи увагу на поведінку дитини, її явно робилось зауваження і не один раз.
Я сподіваюсь, що вчителька вже безробітня! Бо в жодному разі, за жодних обставин вчителька не має права вчиняти самосуд, психологічну і фізичну наругу над учнем. І нема жодних виправдань такому вчинку. Я сама вчителька, працювала з 7 і 10 класами, добре знаю, що таке підлітки. Але на те ти і вчитель – доросла, фахова людина. Крапка.
Не виправдовую вчительку, але, судячи з криків на відео, це не школа, а зоопарк. Батьки зовсім не займаються вихованням дітей, на жаль.
Особисто знаю вчительку… Хороша людина, навчала мене більше двох років. Спокійна і врівноважена. Важко уявити, що витворяла ця дитина, щоб довести до такого цю чудову жінку. Завдяки їй я зрозуміла фізику і поступила в університет. Теперішні діти – це ще те випробування.
Усі накинулись на вчительку, а ніхто не знає, як поводяться дітки на уроках?! Всі знають свої права, але ніхто не знає обов’язків, і як треба поводитись!
Щоб не зробила дитина, вчитель так не повинен поводитись. Є батьки, яких треба викликати до директора провести розмову, але не таке. Якщо не може контролювати свої емоції, тоді нехай працює в іншій сфері. Уявіть: ваша дитина довела стоматолога і замість того, що лікувати зуб, він його вирвав.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вчителька висипала пачку снеків на голову учениці: як відреагувала Мережа (відео)