facebook

МВС розповіли, як здавати на права, по 120 питань за 165 хвилин: у водіїв аж ноги заніміли

Подробиці

У Головному сервісному центрі приголомшили водіїв
Фахівці Головного сервісного центру МВС провели онлайн-зустріч із колегами з Нідерландів. Про європейські норми прийняття іспитів на транспортні засоби категорії Т (трактор), а також категорії C, CE, D, DE у цій країні розповідає прес-служба центру.

У Нідерландах теоретичний іспит для отримання права управління категоріями C, D триває 80 хвилин та складається з 60 питань. Практичний іспит триває 85 хвилин, 60 хвилин з яких безпосередньо в умовах дорожнього руху у місті та за містом, а також передбачає виконання двох спеціальних маневрів.

В Україні теоретичний іспит на будь-яку категорію триває 20 хвилин, під час якого необхідно відповісти на 20 питань. У той час як тривалість практичного повинна становити не менше 20 хвилин і не перевищувати 60 хвилин.

Вказана онлайн-зустріч є продовженням співпраці з CBR у рамках візиту нідерландських колег у січні цього року, а також візиту представників Головного сервісного центру МВС до Нідерландів у червні минулого року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За результатами зустрічей досягнуто у напрямі безбар’єрності у сфері навчання осіб з інвалідністю та прийняття практичних іспитів сервісними центрами МВС

На шляху імплементації положень законодавства ЄС у сфері діяльності сервісних центрів МВС важливою складовою є врахування кращого практичного досвіду країн ЄС щодо застосування цих норм. Саме тому для нас є дуже важливою співпраця з іноземними партнерами задля ефективної євроінтеграції та впровадження кращих практик ЄС”, – йдеться у повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

МВС розповіли, як здавати на права, по 120 питань за 165 хвилин: у водіїв аж ноги заніміли