facebook

Водії нарешті дочекалися: МВС приготувало сюрприз, який точно вплине на гаманець

Водіїв це може потішити.

У МВС запропонували знизити вартість послуг з нанесення спеціальних індивідуальних та дублікатів ідентифікаційних номерів транспортних засобів. Ця пропозиція включена до нещодавно опублікованого міністерством проекту постанови, в якій прописані тарифи на різні послуги, що надаються підрозділами Експертної служби, як повідомляє «finance».

Проект постанови “Про внесення змін до списку платних послуг, що надаються підрозділами МВС”, визначає нові тарифи на проведення експертиз транспортних засобів та експертизу документів про реєстрацію авто. Ці зміни спрямовані на те, щоб зробити певні послуги доступнішими.

Пропоновані тарифи такі:

Для транспортних засобів усіх категорій або окремих одиниць: 10,2% прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що відповідає 309 грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для мопедів або окремих агрегатів: 5,5% прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що відповідає 167 грн.

Дублювання первинного ідентифікаційного та спеціального індивідуального ідентифікаційного номера транспортного засобу: 200% прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 6056 грн.

Додатково до пропозиції включені збори за обов’язковий технічний огляд транспортних засобів з видачею відповідних документів, виходячи з категорії:

М1, Н1, О1, Л: 29,7% прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що відповідає 898 грн.

М2, М3: 35,7% – 1081 грн.

N2; N3; O2: 36,3% – 1098 грн.

О3, О4: 34,4% прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що відповідає 1041 грн.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Водії нарешті дочекалися: МВС приготувало сюрприз, який точно вплине на гаманець