facebook

“Школярка руками розчавила голову своїй дитині, а пакет із трупом віддала хлопцю”: рішення суду приголомшило Україну

Жахливий злочин приголомшив усю Україну: школярка вбила власну дитину. Суд у сусідінй області з Тернопільщиною виніс свій вирок.

Як інформує “REZONANS”, за вироком Долинського районного суду Івано-Франківської області від 8 травня 2024 року, учениця 11 класу з Запорізької області, яка проживає у Долині, вчинила вбивство своєї новонародженої дитини та звернулася до свого хлопця з проханням викинути тіло. Суд вирішив призначити їй іспитовий строк на рік.

Трагічна подія: вбивство новонародженої дитини у Долині

Історія сталася 3 січня 2024 року, коли дівчина самотужки народила дитину. Після цього вона двома руками стиснула голову новонародженої дитини, що призвело до серйозних тілесних ушкоджень, включаючи закриту черепно-мозкову травму з переломом лівої тім`яної кістки, крововиливи в різні частини мозку та мозочка, а також набряк головного мозку. Після цього, щоб приховати злочин, вона помістила тіло дитини у пакет і передала своєму хлопцеві, запевнивши, що дитина народилася мертвою. Хлопець викинув тіло, виконуючи прохання дівчини.

Визнання вини та покарання: рішення суду у справі про вбивство

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У суді дівчина визнала свою вину та висловила розкаяння. Її визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення згідно зі статтею 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) та призначили покарання у вигляді позбавлення волі на два роки. Згідно зі статтею 75, 104 КК України, суд звільнив її від відбування цього покарання з іспитовим строком на один рік.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Школярка руками розчавила голову своїй дитині, а пакет із трупом віддала хлопцю”: рішення суду приголомшило Україну