facebook

“Охорони їхній розум, тіло і душу”: молитва, яка допоможе захистити ваших дітей та онуків

Слово Боже говорить нам, що тільки ті, хто здатний слухатися Його слів і кориться Йому, можуть отримати Божий захист і увійти до Його притулку.

Наш дорогий читач пам’ятає, що у житті буває всяке – і добре, і погане. Без “чорних” днів ми не знали б, що таке благодать.
У скрутну хвилину, коли ніхто не може допомогти і здавалося б, що на порятунок чекати просто ні звідки, є слова звернення до Всевишнього, молитва за дітей та онуків. Обов’язково збережіть її собі та читайте, коли настає важкий час.

Молитва за дітей та онуків
“Молю Тебе Всевишній Боже, благослови моїх дітей і онуків Благослови їх Господь, коли прокидаються вони вранці охорони їх розум, тіло і душу, веди їх скрізь, дбай про них. Благослови, Господи, ці місця де вони живуть, вчаться і працюють. Благослови, дороги, по яких ходять мої діти і онуки і ходять поруч з ними.

Навчи їх Господи-прощати і любити ближнього, як самого себе. Коли спіткнеться дитина моя, Підтримай її Господи. Благослови дітей і онуків наших, своєю безмежною Божою любов’ю. Веди і направляй їх на правильну життєву дорогу. Твоя любов, Господи, ніколи не проходить, твоє Боже благословення здійснює диво в твоїх руках і під тінню крил твоїх, наші діти і онуки в цілковитій безпеці.

Благослови Господи, дітей і онуків моїх бо ти любиш більше ніж я., тому що моє життя-це мої діти… Вклоняюся Господи тобі до ніг. Сльозами б я відиваю твої ноги. Щоб все життя ти берег їх. Амінь.”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Охорони їхній розум, тіло і душу”: молитва, яка допоможе захистити ваших дітей та онуків