facebook

Астролог відповів, коли Росія та Україна домовляться про мир

За словами Кириченка, осінь буде сприятливою для нашої країни.

Кожного українця цікавить питання: коли закінчиться війна? Астролог Олексій Кириченко каже, що незабаром можуть бути досягнуті мирні домовленості, однак повного припинення війни поки чекати не варто.

“Я прогнозую, що певні домовленості між Росією та Україною будуть підписані приблизно наприкінці вересня – на початку жовтня. У цій формулі затемнень я не спостерігаю таких планет, які могли б означати відмову України від своїх територій і немає вказівки на те, що, наприклад, були б повернуті додому з РФ усі українські військовополонені. Тобто, восени 2024 року під час осінніх затемнень усі питання війни не будуть повністю вирішені”, – розповів астролог на своєму YouTube-каналі.

Він додав, що можуть бути невизначеності щодо ключових питань.

“Це, скоріше, буде схоже на договір про зниження інтенсивності або про припинення вогню, але це не остаточне розставляння крапок у війні між Росією та Україною”, – зазначив Кириченко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чи може Росія ще раз напасти на Україну? Астролог каже, що якщо повторна війна і буде, то вона буде не за території.

“Від початку війни, якщо вважати її початком 2014 рік, планета Плутон перебувала в Козерозі – він означає руйнування державності, тобто метою Путіна було знищення України як держави. У 2024 році Плутон поступово починає виходити з Козерога і Путін уже майже не ставить завдання знищення української держави. З Козерога Плутон перейде у Водолій, а це означає цілі щодо міжнародної дружби та створення міжнародних союзів. На початку повномасштабного вторгнення, коли Плутон перебував у Козерозі, була популярна тема так званих “червоних ліній”, які, як кажуть, вигадав Путін, тобто Козеріг означає кордони. З переходом Плутона у Водолій ця тема зникне, мета війни зміниться до невпізнання або другої війни не буде”, – стверджує астролог.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог відповів, коли Росія та Україна домовляться про мир