facebook

Водіїв попередили про колір машин: у МВС виставили жорстку вимогу

Подробиці

У МВС виставили жорстку вимогу щодо кольору авто – варто знати всім водіям
Водіїв попередили, якщо змінили колір авто – подбайте про оформлення таких змін. Тобто отримайте нове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Про це наголошують в Головному сервісному центрі МВС.

Автовласник або довірена особа може звернутися до будь-якого #СервісніЦентриМВС, незалежно від місця проживання або реєстрації, з:

– паспортом з відміткою про реєстрацію місця проживання
– ідентифікаційним номером
– довіреністю на уповноважену особу (за необхідності)
– свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.

При реєстрації автомобіля є 11 основних кольорів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виділятися на дорозі та їздити на авто улюбленого кольору. На сьогодні технології дозволяють змінити колір транспортного засобу, однак варто подбати про оформлення таких змін та отримати нове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Зміна кольору потребує обов’язкової перереєстрації оновленого автомобіля в одному із сервісних центрів МВС.

Автовласник або довірена особа може звернутися до будь-якого сервісного центру МВС, незалежно від місця проживання або реєстрації, з такими документами:

паспорт з відміткою про реєстрацію місця проживання (або ID-картка та витяг про місце проживання);
копія довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків;
довіреність на уповноважену особу (за необхідності);
свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.
При реєстрації автомобіля є 11 основних кольорів, без уточнень щодо відтінків: чорний, синій, зелений, бежевий, червоний, фіолетовий, оранжевий, жовтий, білий, коричневий, сірий. Тобто, якщо було змінено віддінок авто без зміни основного кольору, перереєстровувати авто не потрібно. У випадку, якщо на автомобіль нанесено два і більше кольорів, основним вказується колір його нижньої частини. Тобто дах, капот і багажник можна перефарбувати в будь-який вподобаний колір загальною площею не більше 50%. Для вантажних авто — це колір кабіни. В іншому випадку колір авто зазначається, як комбінований.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Водіїв попередили про колір машин: у МВС виставили жорстку вимогу