facebook

В Україну йде похолодання: регіони “заливатимуть” грозові дощі з потужним вітром

Синоптики оголосили в багатьох областях України штормове попередження – І рівень небезпечності.

Погода в Україні 29 липня буде дощовою та грозовою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У багатьох областях оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що 29 липня Україну накриє атмосферний фронт, який притягне в регіони дощі з грозами. Цей атмосферний фронт буде холодним, тому він принесе похолодання.

Погода 29 липня
В Україні 29 липня будуть дощі з грозами. Опади прогнозують у більшості областей. Вітер в цей день буде західний та північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Водночас синоптики попереджають про можливі пориви вітру – 15-20 м/с.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Температура вночі 14-19°, на півдні країни до 23°, у західних областях 11-16°; вдень 21-26°, в центральних областях подекуди 28-30°, у східних областях та південній частині 29-34°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +37
За даними meteoprog, 29 липня в Україні буде дощова погода. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +23…+37 градусів. Найнижча температура буде у Львівській та Волинській областях. Там температура повітря підвищиться до +11…+24 градусів.

Погода 29 липня у Києві
У Києві 29 липня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день прогнозують дощі з грозами. У цей день вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Також будуть сильні пориви вітру – 15-20 м/с. Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності.

“Температура по області вночі 14-19°, вдень 21-26°; у Києві вночі 15-17°, вдень 23-25°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україну йде похолодання: регіони “заливатимуть” грозові дощі з потужним вітром