facebook

Припече до +32 та накриють дощі з грозами: синоптик Діденко попередила про погоду

Погода буде різною

У неділю сонце припікатиме практично у всіх областях
Невеликі хмари на небі, що час від часу ховають сонце, наштовхують на думку взяти з собою парасольку. Але, за словами синоптика Наталки Діденко, побоюватися про опади в неділю доведеться мешканцям лише двох регіонів. Про погоду 11 серпня синоптик розповіла на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Суботні дощі у кількох областях країни практично підуть із України в неділю, залишивши за собою незначні ранкові опади у Київській та Полтавській областях. Тому місцевим жителям доведеться скоригувати свої плани відповідно до впливу погоди.

Для решти українців неділя буде сухим теплим та літнім днем ​​без будь-яких погодних сюрпризів.

Середня температура повітря в більшості областей України очікується на рівні +24+29, трохи спекотніше буде у південних областях – +28+32 градуси.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Наталки Діденко, у неділю жителі столиці побачать усі сторони примхливого характеру погоди: кияни встигнуть за день і намокнути під дощем, і прийняти сонячні ванни. При цьому температура повітря буде комфортною для прогулянок на свіжому повітрі та виїздів на природу.

“У Києві у вихідні часи локальні дощі, можливі грози. Але й сонця буде достатньо. Температура повітря коливатиметься близько +26 градусів”, – зазначила синоптик.

Також вона попередила українців про спеку, яка зайде в Україну з 15 серпня. Спершу спека посилиться у західних та південно-західних регіонах, а потім пошириться на всю територію країни. Але приблизно до 24 серпня погода знову стабілізується та порадує всіх комфортними температурними значеннями.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Припече до +32 та накриють дощі з грозами: синоптик Діденко попередила про погоду