facebook

У ТЦК знову величезні черги: ламанули всі мужики, що відбувається

Перед ТЦК знову намалювали великі черги, військовозобов’язані чоловіки прийшли подавати заяви на продовження відстрочки від мобілізації. Подробиці

У ТЦК знову величезні черги, що відбувається
Знову величезні черги до ТЦК у Києві, як це було після 18 травня, після набрання чинності законом про мобілізацію, коли чоловіки мали оновити військово-облікові дані. Про це повідомляють Телеграм канали.

Величезні черги біля ТЦК утворили через те, що військовозобов’язані чоловіки подають заяви на продовження відстрочки. Місцеві ЗМІ пишуть, що якщо не позичати чергу з світанку, то можна взагалі не приходити.

Варто нагадати, що відстрочка від мобілізації для українських військовозобов’язаних втрачає чинність 12 серпня.

Українські чоловіки, які подали документи до ТЦК на отримання відстрочки від мобілізації, не зможуть нею скористатися після 12 серпня. Відповідно до законів, така відстрочка надається лише на термін проведення мобілізації, встановлений Указом Президента, тобто на 90 днів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте можна подати документи до ТЦК знову після 12 серпня, щоб отримати відстрочку до 9 листопада терміном дії нового Указу Президента. Таким чином, подібну процедуру можна проводити щоразу, поки не запрацює механізм автоматичного продовження відстрочки через електронний кабінет.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У ТЦК знову величезні черги: ламанули всі мужики, що відбувається