facebook

“Штормитиме” не по-дитячому: Україну накриють потужні магнітні бурі – небезпечні дати

Магнітні бурі вплинуть на здоров’я вже найближчими днями.

Магнітна буря накриє нашу планету, що негативно вплине на здоров’я українців
Українці знову зіткнуться із проблемами зі здоров’ям через магнітні бурі. Про це повідомляють спеціалісти.

Магнітні бурі пов’язані зі спалахами на Сонці, атакуватимуть українців усі вихідні, включаючи понеділок із 17 по 19 серпня.

Справа в тому, що за останню добу на Сонці відбулося чотири спалахи класу С і один спалах класу М1,3.

Геомагнітна активність дістанеться нашої планети вже сьогодні ввечері, 17 серпня. Ознаки погіршення самопочуття для метеочутливих людей можуть виникнути незадовго до опівночі. Ситуація зберігатиметься всю ніч до завтра. Опівдні магнітна активність трохи вщухне, але активується знову у понеділок, 19 серпня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не дивлячись на те, що сила геошторму буде слабка – G1, він загрожує поганим самопочуттям метеозалежним людям. Це може викликати безсоння, головний біль і перепади тиску, загальну слабкість і поганий настрій.

Також зазначимо, що не варто ігнорувати прогнози про геомагнітні спалахи, оскільки саме в цей період відбувається 70% випадків інсультів, гіпертонічних кризів та інфарктів по всій планеті.

Для того, щоб сонячна активність мала якнайменше вплив на здоров’я, медики рекомендують подбати про себе. Перше, що потрібно зробити – змінити режим дня так, щоб добре виспатися. Також слід більше гуляти на свіжому повітрі та пити багато води. З раціону слід виключити жирні продукти, солодке та алкоголь. У ці дні краще віддати перевагу легкій їжі та вітамінам.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Штормитиме” не по-дитячому: Україну накриють потужні магнітні бурі – небезпечні дати