facebook

Серйозне оновлення “Резерв+”: без програми жити стане неможливо

Програма “Резерв+” постійно додає та оновлює нові функції. Що тепер вигадала влада і як зміниться життя кожного чоловіка

Програма «Резерв+» має намір серйозно оновити, що зміниться
У популярний додаток “Резерв +” планується додавання нових функцій для військовозобов’язаних. Ця інформація була розміщена у Телеграм-каналі.

Міністерство оборони України працює над розширенням функціоналу програми “Резерв+”. Про це повідомив голова управління інформаційних технологій відомства Олег Берестовий.

За словами Берестова, одна з нових функцій дозволить автоматично ставати на облік у територіальному центрі комплектування (ТЦК) під час зміни місця реєстрації. Це спростить процедуру для військовозобов’язаних.

Також розробляється можливість автоматичного подання заяви на відстрочку для певних категорій громадян. Це стосується осіб, які мають трьох дітей чи опікунів, людей з інвалідністю, а також студентів денної форми навчання, для яких це перша вища освіта.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це робиться для того, щоб не навантажувати систему ТЦК зайвими чергами та паперовою роботою”, – пояснив Берестовий.

Ще одна важлива функція, яка має з’явитися найближчим часом, – цифровий рекрутинг. Вона дозволить користувачам обирати бажані посади у Збройних Силах України, проходити співбесіди та відбір у обраних підрозділах.

Крім того, розробники планують додати функцію актуалізації особистих даних для всіх користувачів, які мають таку необхідність.

Зазначимо, “Резерв+” – це мобільний додаток для військовозобов’язаних, що дозволяє оновлювати свої облікові дані.

Згідно з новим законом, військовозобов’язані мають оновити свої дані за місцем проживання, надати номер телефону та адресу пошти. “Резерв+” розробили, щоб прискорити цей процес, скоротити черги у військкоматах та ЦНАПах.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Серйозне оновлення “Резерв+”: без програми жити стане неможливо