facebook

Омега-3 чи риб’ячий жир: що корисніше

Омега-3 – це поліненасичені жирні кислоти, які самі по собі не синтезуються в організмі людини, але є дуже важливими. Риб’ячий жир можна споживати з продуктами або у капсулах.

Омега-3 чи риб'ячий жир

А ще риба сама не відтворює Омега-3, а накопичує їх з водоростей, яким харчується. Часто раціон риб, вирощених в неволі, неідеальний, тому, медики все ж рекомендують споживати Омега-3.

Основні властивості Омега-3:

– має протизапальний ефект, профілактика простатиту;
– пригнічує синтез стресового гормону кортизолу;
– покращує психічного здоров’я;
– профілактика хвороби Альцгеймера;
– збільшує здатність мозку до запам’ятовування нового матеріалу;
– стабілізує артеріальний тиск;
– знижує ризик серцево-судинних захворювань;
– запобігає судомам і спазмам;
– зменшує ризик захворювання на цукровий діабет.

Омега-3 кращі для організму, ніж риб'ячий жир

Омега-3 кращі для організму, ніж риб’ячий жир

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Омега-3 чи риб’ячий жир: що корисніше