facebook

Долар та євро б’ють рекорди: банки та обмінки різко змінили курс валют

Ситуація на валютному ринку не зазнала особливих змін стосовно укріплення гривні. Активність іноземної валюти послаблює гривню кожного дня!

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 5 вересня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,2766 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 45,6065 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім основних, фінансових, факторів на поведінку та настрій усіх учасників українського валютного ринку цього тижня впливатиме обстановка на фронтах, швидкість відновлення енергосектору після останніх обстрілів та можливості Укренерго в частині дотримання графіків відключень світла.

Також бізнес та населення нервують через майбутнє голосування у Верховній Раді за так званий ресурсний законопроект, який обумовлює підвищення податків та зборів. Оскільки будь-яке підвищення бюджетних зборів, податків, акцизів тощо. — це неминуче зростання цін на товари та послуги, які сплачує споживач, тобто ми з вами.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Долар та євро б’ють рекорди: банки та обмінки різко змінили курс валют