facebook

Температура знову впаде: синоптикиня назвала день, коли прийде нове похолодання

Найближчими днями буде без опадів, але температура повітря скоро почне суттєво падати.

З якої дати в Україні знову почнеться похолодання
Які дні цього тижня будуть найтеплішими
Де в Україні можливі дощі 23 жовтня
Погода в Україні в найближчі дні ще буде теплою, але вже скоро температура повітря знову почне опускатися.

Таким прогнозом погоди поділилася синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха у коментарі УНІАН. Вона зазначила, що найтеплішими днями поточного тижня будуть середа, 23 жовтня, і можливо четвер, 24 жовтня. А надалі погодні умови вже будуть змінюватися.

“А далі вже – певне зниження температурних показників. Тому що тут, якщо ми вдень будемо мати до +15 навіть у більшості областей, то з четверга – це вже +13, п’ятниця +11. Скажімо так, можуть бути такі значення температури”, – сказала Птуха.

Хто така Наталія Птуха
Наталія Птуха – синоптик в Українському гідрометеорологічному центрі ДСНС України, завідувачка сектору взаємодії зі ЗМІ в УкрГМЦ. Співпрацює українськими телеканалами, радіостанціями та інформаційними джерелами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У той же час синоптикиня Наталія Діденко зазначила, що погода в найближчі дні суттєво не змінюватиметься. Лише у середу, 23 жовтня, в західних областях трохи збільшиться хмарність і може бути невеликий дощ, а на Лівобережжі посилиться вітер до 8-12 метрів за секунду.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Температура знову впаде: синоптикиня назвала день, коли прийде нове похолодання