facebook

Як не втратити енергію та бадьорість під час холодів

Щоб не втратити сили і імунітет в холодну пору року досить слідувати декільком простим правилам.

Зима вже майже повноцінно вступила в свої права. Але, на жаль, цей час року славиться не тільки веселощами і святами, а й різними проблемами зі здоров’ям. Як вберегти себе?

Вода

Не дарма багато фахівців кажуть, що необхідно пити воду. Не чай, сік або каву, а саме звичайну воду без газу. І не менш декількох великих чашок в день. Це допоможе очистити організм, ви будете краще висипатися, ваше травлення прийде в норму.

Повітря

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Провітрюйте в квартирі і офісному приміщенні, намагайтеся частіше виходити на вулицю. Чим більше кисню буде отримувати ваш організм, тим краще буде ваше самопочуття.

Світло

Кумедний факт – людям світло необхідне не менше, ніж рослинам. Взимку світловий день коротший, тому ми майже весь час перебуваємо в штучному освітленні. І це провокує втома, млявість, сонливість. Що ж робити? Постарайтеся максимально використовувати сонце, поки воно є – вставайте трохи раніше, відкривайте штори, сідайте ближче до вікна.

Рух

Чим більше ви рухаєтеся, тим бадьоріше ваше тіло і дух. У мороз складно вилізти з-під ковдри і змусити себе тренуватися або ходити пішки. Але воно того однозначно варто. Важко тільки почати, як тільки ви ввійдете в смак, вас буде вже не зупинити.

Харчування

Дуже важливо повноцінно і регулярно харчуватися. Інакше тіло не отримує необхідної підзарядки, втрачає енергію. А разом з нею йдуть і наші сили, натхнення і настрій.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як не втратити енергію та бадьорість під час холодів