facebook

Як зберегти зачіску під шапкою

Більшість дівчат переконані, що красива укладка і шапка – це абсолютно несумісні речі, але ситуацію можна змінити.

Напевно, кожна друга дівчина стикалася з ситуацією, коли стоїш кілька годин перед дзеркалом, робиш гарну укладку, одягаєш шапку і потім усвідомлюєш, що від твоєї бездоганної зачіски не залишилося і сліду.

Але, як виявилося, цю проблему можна цілком вирішити, і відмовлятися від головного убору не доведеться! Пропонуємо вам п’ять варіантів ідеальних зачісок, які не зіпсує ваша шапка.

Пряме волосся

Для того, щоб волосся добре виглядали взимку, не обов’язково вигадувати складні зачіски. Досить просто випрямити волосся праскою, і ніяка шапка не зіпсує вашу укладку!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дві коси

Така зачіска – одна з найулюбленіших у багатьох блогерів і зірок. І ми можемо їх зрозуміти! Дві заплетені кіски без проблем протримаються до кінця дня.

Об’ємна коса

Ще одна стильна зачіска, яку можна зробити під шапку – об’ємна коса. Завдяки тому, що вона заплітається досить низько, зачіска не зіпсується навіть, якщо ви весь день проходите в шапці. А повторити її не складе особливої праці: зав’яжіть легку косу, залишивши кілька пасом біля обличчя.

Низький пучок

Ця зачіска ідеально підійде під шапку! Це тільки на перший погляд може здатися, що вона виглядатиме безглуздо з головним убором, але це зовсім не так. Щоб пучок після зняття шапки не розпався, потрібно зав’язати волосся в тугий низький хвіст ззаду, потім загорнути волосся в бублик і підколоти невидимками.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як зберегти зачіску під шапкою