facebook

Як психологічно підготуватися до Нового року

Новий рік – це найбільш слушно момент, щоб кардинально поміняти життя, зважітіся на відважні вчінкі, почату або поліпшіті отношения.

Новий рік – нове життя. Практично КОЖЕН хоче реалізуваті Цю ідею. Альо перший день року наздоганяє нас в такому стані, що ні про Які плани даже згадуваті не хочеться. Ось проходити ще рік, и ми, забувші про минули тяжкий досвід, знову заміслюємося про інше Райдужне життя. Альо весь секрет у тому, щоб здійсніті свои свіжі мрії – необходимо почату підготовку, хоча б за тиждень до Нового року.

Новорічні свята відрізняються особливо аурою. Діти и дорослі почінають віріті в чудеса. Тільки Перші покірно сидять и чекають Діда Мороза, а єдіно вірний шлях для інших – дива для себе и оточуючіх тім самим бородатим дідом. Новий рік – це найбільш слушно момент, щоб кардинально поміняти життя, зважітіся на відважні вчінкі, почату або поліпшіті отношения.

Підведіть Підсумки

В житті бувають моменти, коли відчуття кордону, переходу до іншого рівня особливо необхідно. Новий рік як раз і є таким порогом, коли потрібно просто переступити, і залишити старі проблеми в минулому.

Проаналізуйте, що у Вас вийшло досягти в цьому році, з якими труднощами Вам довелося зіткнутися, які проблеми залишилися не вирішеними.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не варто звертати уваги на невдачі, лаяти себе. Це безцінний досвід, який ви отримали. Треба просто зробити з цього правильні висновки.

Будуйте плани на майбутнє. Не бійтеся мріяти, формулюйте свої бажання, аналізуйте їх. Розуміння того, що ви хочете, це вже половина реалізації вашої мети.

Вирішіть, що точно залишите у році, що минає

Є речі, які величезним вантажем перетягуються з року в рік. Позбудьтеся від них.

В першу чергу необхідно очистити квартиру від старого мотлоху, викинути все непотрібне. Позбавтеся від речей, які не одягали понад рік, поламаної техніки і старого надбитого посуду.

Потім позбавтеся від старих цілей і бажань, які тільки тягнуть вас назад. Їх варто переглянути, подумати, що можна змінити.

І точно не варто переносити в новий рік старі образи. Вибачте людину, яка турбувала вас. Подивіться на ситуацію під іншим кутом. Можливо, в ній теж можна щось виправити.

Всі ці рішення необхідні для внесення в життя нових відкриттів і чистої енергії.

Пишіть привітання з Новим роком

У Новий рік всі чекають дива. Напишіть привітання рідним и близьким людям, друзям та колегам и даже недоброзічлівцям. Якою б НЕ булу людина, вона теж вірить в чудеса. Статі чарівником для більшої кількості людей. Своїми прівітаннямі та побажаннями ви налаштовуєте людей на позитивне Ставлення до Вас. Напередодні Нового року це є чудовим приводом розшіріті и налагодіті контакти.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як психологічно підготуватися до Нового року