facebook

Як переключитися з негативних думок на позитив

Шукайте красу в навколишньому житті. Завжди.

Позитивний розум допомагає підвищити частоту вібрацій вашої душі. А це, в свою чергу, допомагає вам «налаштувати» себе на ваше призначення і встановити зв’язок зі своїм вищим «я». Однак зберігати позитивний настрій хоча б більшу частину часу не так-то просто – насамперед тому, що нас оточує безліч негативних речей, здатних заволодіти нашим часом без залишку.

Навіть якщо в даний час ви не піддаєтеся прямому впливу зовнішніх негативних сил і обставин, ті, що трапилися з вами в минулому, вже запрограмували вас на негатив. І ця програма здатна застати вас зненацька в найбільш невідповідний момент. Ось тільки-тільки, здавалося б, все було добре, і ось вже ви знову мимоволі концентруєтеся на думках, які забирають у вас сили, радість і енергію.

Для того, щоб наші пальці, нарешті, зійшлися на ключі до позитивного мислення, ми повинні завжди звертати увагу на власні думки, повинні завжди помічати їх, не дозволяючи їм впливати на нас у фоновому режимі. Так, для цього доведеться докладати чималі зусилля. У цій статті познайомимо вас з деякими з способів, які можуть допомогти змінити стан вашого розуму, переключивши його з негативу на позитив. Отже, ось 6 способів, які допоможуть вам змінити націленість вашого розуму з негативу на позитив.

Шукайте красу в навколишньому житті. Завжди

Коли вам вдається побачити справжню красу світанку, захід сонця, або, скажімо, квітучу гілку дерева, це допомагає вам змінити ваш погляд на світ з негативного на позитивний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вам навіть не потрібно спеціально прагнути до чогось неймовірно і загальновизнано прекрасного – просто озирніться навколо. Життя сповнене краси, повз яку ми щодня проходимо, не звертаючи на неї ніякої уваги. Душу може наповнити позитивом що завгодно: усмішка на обличчі людини, гарний будинок на розі, машина вашого улюбленого кольору або закохана пара на лавці в парку.

Все, що здатне торкнутися глибинних струн вашої душі, може підвищити частоту вібрацій душі і змінити ваше сприйняття в позитивну сторону.

Згадайте про щось хороше

Коли ви знову зловите себе на негативних думках, або зрозумієте, що ваш настрій раптово впав у морську безодню, згадайте про щось хороше – це неодмінно вам допоможе.

Це можуть бути будь-які позитивні спогади про вашого першого домашнього улюбленця, про найкращу вечірку у вашому житті, про те, як ви вперше в житті залізли на дерево, народження дитини… І навіть щось таке, що в минулому здавалося дуже серйозним, але над чим тепер ви можете лише посміятися.

Якщо вам вдасться тимчасово повернутися хоча б до одного по-справжньому щасливого спогада, часто цього виявляється достатньо, щоб зробити ваші думки і настрій більш позитивними.

Подумайте про якесь гарне заняття, яким будете займатися в найближчому майбутньому

Будувати позитивні плани на майбутнє весело. Це захоплює і допомагає відволіктися від негативних почуттів і думок. Часто нам стає радісніше від одних думок про ці плани. Так що, коли ваш розум, немов жорстокі загарбники, знову окупують негативні думки, постарайтеся згадати про ваші плани на майбутнє.

Розпишіть ваші плани на довгоочікувану відпустку, зателефонуйте друзям і домовтеся про спільний похід в кіно на вихідних, сходіть в магазин і купіть смаколики для вечірнього перегляду фільмів з коханою людиною. Це не тільки змістить ваш ментальний фокус в більш позитивному напрямку, але і підвищить частоту вібрацій вашої душі.

Створіть список подяки

Коли розум занадто зациклюється на негативних речах, ваша концентрація, як правило, спрямована на речі, яких у вас немає або яких ви хочете уникнути. Одним словом, ви направляєте розум у вкрай негативне і похмуре місце.

Допоможіть собі втекти з цього місця, склавши список речей, за які ви можете бути вдячні по-справжньому. Це допомагає вам зрозуміти, що ваше життя далеко не настільки похмуре і безвихідне, як вам здавалося.

Вписуйте в нього все що завгодно, поки не відчуєте, що ваша душа радісно вібрує, опинившись в позитивному місці – місці достатку, а не вічної нестачі. Це допоможе вам зрозуміти, скільки всього у вас є насправді, навіть якщо ви всього цього не помічаєте.

Уявіть, як вас обіймають улюблені люди

Коли нас обіймає хтось, хто дійсно нас любить, це відчуття ні з чим не порівняти. Воно здатне розтопити навіть найбільш темне і холодне серце в світі. Якщо ви можете обійняти кохану людину, зробіть це прямо зараз. Але якщо ви далеко від неї, скористайтеся силою вашого розуму.

Уявіть, як ви обіймаєтесь з кимось, кого ви щиро любите, і хто любить вас. Відчуйте тепло цих обіймів, уявіть, що б ви сказали вашій «другій половинці».

Також ви можете уявити, як обіймаєте свого домашнього вихованця, вашого друга… Словом, будь-яку людини, яка вам не байдужа. І ви миттєво відчуєте, як ваші думки зміняться, ставши більш позитивними, а вашу душу заповнить любов.

Перестаньте робити те, що зараз робите, зробіть глибокий вдих і поверніться в сьогодення

Коли ви відчуваєте, що ваш розум заповнили негативні думки і емоції, зупиніться. Просто зупиніться. Озирніться навколо, відчуйте себе і світ навколо та зробіть глибокий вдих. Продовжуйте повільно і глибоко дихати приблизно хвилину.

Це поверне вас з негативного простору вашого розуму в сьогодення, нагадає вам про вашу силу. Ну а це нагадування про те, що ви сильні, і здатні впоратися з чим завгодно. Це допоможе вам змінити стан вашого розуму, зробивши його більш позитивним.

Можливо, ви і не можете безпосередньо керувати думками, що приходять вам у голову, але тільки ви визначаєте, яким з них приділяти безроздільну увагу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як переключитися з негативних думок на позитив