facebook

Чи збуваються прогнози астрологів, екстрасенсів, тарологів, щодо війни в Україні

Астролог Влад Росс анонсував визволення українських територій восени, Херсон знову повернеться додому

Останні п’ять місяців усю Україну цікавить лише одне питання – коли закінчиться війна. Це те, що кожна людина загадує на всі свята і щодня молиться.
У коментарі виданню УНІАН український астролог Влад Росс вирішив спрогнозувати, чи чекати на хороші новини найближчим часом.
На його думку, восени на російських окупантів чекає неприємний сюрприз. В Україні може розпочатися “м’ясорубка”, і вижити у росіян немає жодного шансу.
“Зараз відбуватиметься неймовірна, страшна ситуація, а от у серпні буде перелом у війні з Росією. Ми підемо в наступ по всіх напрямках”, – додав астролог.
Перші передумови цього українці зможуть побачити вже в серпні, а ось території будуть повернуті ближче до листопада. Сподіваємося, що цей прогноз незабаром здійсниться, і ми знову заживемо на мирній землі.
“З вересня для окупантів почнеться повна “м’ясорубка”. Збройні сили України почнуть знищувати російську армію. Вже до осені ми зможемо повернути Херсон, почнемо відвойовувати Луганську та Донецьку області. Почнемо відвойовувати і Запорізьку область”, – сказав Росс.

Наразі Збройні сили України працюють над тим, щоб повернути Херсонську область повністю під наш контроль, і допомагає у цьому західне озброєння, яке почало надходити до нас у необхідній кількості.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чи збуваються прогнози астрологів, екстрасенсів, тарологів, щодо війни в Україні