facebook

Головні помилки побачення, яких не варто допускати жінкам після 40 років

Не розглядайте кожного нового претендента як останній шанс. Дозвольте собі весело проводити час і насолоджуватися новими знайомствами!

Прийнято вважати, що розлученим людям після 40 років складно знову знайти своє особисте щастя. Однак суспільні забобони не повинні ставити жирний хрест на ваших романтичних мріях. Прийміть це як даність: ви все ще можете ходити на побачення, веселитися і все ще маєте шанси зустріти свою другу половинку. Але чи знаєте ви, що існують помилки, які перешкоджають вашому поверненню до активного пошуку?

Ви не змінили образ думок

Коли люди йдуть на побачення в 40 років, це дещо відрізняється від бурхливого романтичного 20-річного. Повернення в цю гру після 15 років шлюбу може бути занадто серйозним випробуванням навіть для тих, хто в молодості ніколи не відчував проблем з фліртом і новими знайомствами. Вам доведеться докорінно змінити сам підхід до знайомств, відмовившись від походів в бари і нічні клуби. Флірт з незнайомцем, який сидить за сусіднім столиком в кафе, навряд чи забезпечить вам необхідний результат, так як цей спосіб є неефективним. А ось звернення до професійної свахи або реєстрація на сайті знайомств, має хорошу репутацію, стане вашим кращим вибором.

Ви вступаєте в гру відразу після розлучення

Проходити через розлучення завжди важко. Це значно підриває самооцінку, віру в майбутнє та негативно впливає на емоційне благополуччя. Але якщо ви шукаєте нового партнера, щоб швидше позбутися глибоких душевних ран, це принесе вам одні розчарування в майбутньому. Психологи рекомендують не повертатися до знайомств в той момент, коли ви відчуваєте стрес або навіть депресію. Для початку постарайтеся вибратися з енергетичної ями, відновити психологічну рівновагу, а потім вже думайте про новий роман.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для анкети ви використовуєте старі фото (нашвидкуруч зроблені селфі)

Правильно підходьте до питання складання анкети для сайті знайомств. Не варто перегинати палицю в бажанні постати перед претендентами в природному вигляді. Тому відмовтеся від нашвидкуруч зробленого селфі з веб-камери. Покажіть себе у всій красі: відвідайте салон краси, зробіть зачіску, макіяж, одягніть своє найкраще плаття, підкресліть свій образ елегантними аксесуарами. Зверніться до людини, яка знає толк у мистецтві фотографії, так як професійні знімки серед сотень інших анкет виглядають більш виграшно.

Ви пред’являєте всі ті ж вимоги

Коли ви молоді і повні надій на світле майбутнє, вам властиві максималізм і віра в те, що ваш обранець буде найкращим: найкрасивішим, найрозумнішим, і найбагатшим. Це схоже на очікування принца з неодмінними атрибутами казкового життя. Жахливою помилкою є впевненість у тому, що ваші цінності 20-річної давності як і раніше актуальні сьогодні. Оновіть список вимог до обранця, будьте реалістичні і покладайтеся на життєвий досвід.

Ви занадто часто говорите так

У перші кілька тижнів після повернення до активного пошуку ви виявите, що навколо вас забагато потенційних претендентів на ваше серце. Однак слід пам’ятати, що далеко не всі люди з цього списку готові на серйозні тривалі відносини. Деякі з них шукають пригод на одну ніч, деякі є аферистами, а хтось за допомогою віртуального спілкування підтримує високий рівень адреналіну. Не поспішайте погоджуватися на зустріч, і якщо існують якісь сумніви, знайдіть способи переконатися, що інтуїція вас не обманює. Навчіться обмежувати контакти з дуже нетерплячими чоловіками, а також з тими, які здаються дивними або занадто скритними.

Ви складаєте детальний план на перше побачення

Неосяжний світ інтернет-знайомств підживлює вашу фантазію щодо наступного роману. Ви вже маєте уявлення, як виглядає ваш ідеальний обранець, якими якостями він володіє, і навіть почали розробляти сценарії для проведення першого романтичного вечора. У вас є улюблені заклади, існують художні переваги і улюблений вид дозвілля. Однак ви забуваєте один важливий нюанс: неможливо заздалегідь передбачити, чи загориться між вами іскра інтересу при першій зустрічі. Щоб уникнути розчарування експерти із взаємин рекомендують не заглядати далеко вперед, не робити ніяких прогнозів і не ставити перед собою завищених очікувань. Відкладіть це до тих пір, поки ви не зустрінетеся особисто.

Ваші пошуки обмежені

Після декількох місяців безрезультатних знайомств стане зрозуміло, що коло претендентів занадто мале. Можливості Інтернету дарують вам унікальний шанс вийти далеко за межі вашого рідного міста чи навіть регіону проживання. Всім відома приказка, яка розповідає про те, що в більшому виборі більше вигоди. Розширте своє коло і знайдіть людей, що мають з вами спільні інтереси. І нехай ця людина живе в сусідньому регіоні, але ви будете точно знати, що він підходить вам за всіма критеріями.

Ви приймаєте речі надто серйозно

Якщо до цих пір після кожного побачення ви телефонуєте сестрі або подрузі з докладним звітом – це вказує на те, що такі речі сприймаються вами занадто серйозно. Припиніть шукати підбадьорення, якщо нова спроба не увінчалася успіхом. Подумайте про невдачу з філософської точки зору: ця людина не призначена вам долею.

Не розглядайте кожного нового претендента як останній шанс. Дозвольте собі весело проводити час і насолоджуватися новими знайомствами!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Головні помилки побачення, яких не варто допускати жінкам після 40 років