facebook

Головні ознаки того, що ви зустріли споріднену душу

Коли ви зустрінете людину, з якою вас об’єднує особливий взаємозв’язок, любіть і поважайте її.

Споріднені душі, як рідкі алмази. Їх дуже важко відшукати. Коли ви зустрінете людину, з якою вас об’єднує особлива взаємозв’язок, любіть і поважайте її.

«Говорити, що потрібно чекати все життя зустрічі зі спорідненою душею – парадокс. Люди, в кінці кінців, втомлюються від очікування, вступають у відносини, і завдяки своїй відданості стають спорідненими душами, яким для вдосконалення потрібно ціле життя», – Крісс Джамі.

Прийнято вважати, що спорідненою душею може бути тільки та людина, до якої ми відчуваємо романтичні почуття. Це переконання помилкове. Спорідненою душею може бути брат або сестра, колега або кращий друг. У вашому житті може бути одночасно кілька людей, яких ви вважаєте своїми спорідненими душами. Це чудово, однак споріднені душі не з’являються за помахом чарівної палички. Хоча… все залежить від того, що для вас є чарами.

Споріднені душі – це дві людини, між якими виникає дуже міцний, глибокий зв’язок. Цей зв’язок не може зруйнувати ніщо, навіть час. Відносини, в яких є такий зв’язок, вимагають від обох великих зусиль. Для того, щоб виростити його, необхідна любов, довіра, вміння проявляти толерантність і завжди і в усьому бути один для одного підтримкою і опорою. Саме тому відносини з вашою спорідненою душею значно відрізняються від ваших відносин з іншими людьми. За весь цей час, що ви знаєте один одного, ви обидва дуже багато вклали в ці відносини. Є певні ознаки того, що ви зустріли людину, яка є вашою спорідненою душею. Про них ми сьогодні і поговоримо!

Ви готові проявити до них безмежне розуміння і терпіння

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ви помічаєте, що у відносинах зі спорідненою душею куди більш терплячі, ніж з іншими людьми. Частіше готові проявити розуміння. Ті речі, які дратують вас в інших, зовсім не мають для вас жодного значення тоді, коли справа стосується вашої рідної душі. Вам куди простіше пробачити її, ніж кого-небудь іншого. Ви можете сумніватися в тому, що рухає людиною в тій чи іншій ситуації. З вашою спорідненою душею така проблема в принципі неможлива, оскільки ви бачите цю людину буквально наскрізь. Ви бачите, наскільки чисті його серце і душа.

Між вами не існує кордонів

Між спорідненими душами, які перебувають у романтичних стосунках, відчувається сильний потяг. Коли вони знаходяться поруч, жоден з них просто не може утриматися від близькості. Якщо ж спорідненими душами є друзі або члени сім’ї, то вони часто обіймаються або тримаються за руки. Ви і ваша родинна душі близькі не тільки в емоційному плані. Ваш зв’язок проявляється і в тому, як ви спілкуєтеся, як близько ви стоїте і як часто ви торкаєтеся один до одного. Цей взаємозв’язок на всіх рівнях: фізичному, емоційному, духовному і психологічному!

Ваші стосунки тривають до кінця життя

Ви навіть уявити собі не можете життя без вашої родинної душі. Ви знаєте, що це було б просто нестерпно. Кожен з вас намагається робити так, щоб інший був щасливий. Які б у вас не були плани на майбутнє (побудувати сім’ю, купити будинок, почати свій бізнес), ваша рідна душа відіграє певну роль у кожному з планів. Ви підтримуєте один одного в починаннях. Ви разом робите великі справи.

Ви даруєте безроздільну увагу

Вам легко це робити. Що б не відбувалося, як би сильно ви не були зайняті, ви завжди пам’ятаєте про цю людину. Коли ви починаєте розмовляти, оточуючим може здатися, ніби ви обидва як би відключилися від реальності. У цей момент для вас не існує нікого, крім вас двох. Ви слухаєте те, про що вам говорить ця людина. Намагаєтеся зрозуміти і проявити співчуття (якщо це необхідно). Це зміцнює зв’язок між вами. Зв’язок на духовному рівні – основа відносин між двома спорідненими душами. Споріднені душі, як рідкі алмази. Їх дуже важко відшукати.

«Це абсолютна людська впевненість в тому, що ніхто не може знати власну красу або сприймати почуття власної цінності, поки це не відіб’ється в дзеркалі іншої люблячої, турботливої людини», –

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Головні ознаки того, що ви зустріли споріднену душу