facebook

“Гаплик у місті в усіх сферах!” Садовий довів Львів до транспортного колапсу, люди виходять на “мініреволюцію”

Через недолугі зміни у транспортній мережі, зокрема — через впровадження окремих смуг для громадського транспортру, у Львові стався колапс.

Мешканці міста виходять на масові протести, вимагаючи від мерії скасувати їхні провальні нововведення.

Так, у суботу, 20 червня, вранці на протест вийшли мешканці кількох вулиць Шевченківського району, розташованих на виїзді з міста.

“Недолуге управління приводить до мініреволюцій! Мешканці вулиці Розточчя, Нагірної та Загірної протестують проти загрози їхньому життю і здоров’ю, яку спричинила меганекомпетентна політика розвитку транспортної мережі у Львові. Поки чергові дурбаністи звужують дороги, записують влоги, життя людей, особливо дітей, в небезпеці. Годинні затори і смог! Це Львів, крихітко!” – зазначила у мережі активістка Олеся Дацко.

Олеся Дацко пояснює, що львівські “урбаністи” зробили лише одну смугу на в’їзд до міста з боку Київської і Рава-Руської трас. Через це дорога на Галицькому перехресті прогнозовано перетворилася на суцільний затор. Тепер, щоб уникнути заторів, машини об’їжджають корки вузенькими вуличками колишнього села Збоїща, а вони не пристосовані до активного руху громадського транспорту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На вулиці Розточчя взагалі немає асфальтного покриття. Тротуарів немає ні на Загірній, ні на Нагірній, ні на Розточчі. В багатьох місцях дороги настільки вузькі, що там, коли проїжджає машина, людина пройти не може. Це все зумовлює логічні протести жителів цих вулиць, бо переїхані машиною ноги, стояння півгодини, щоб пройти з дитиною до школи, поліклініки — норма. По тому бездоріжжю часто — цілі родео. Розгнівані автомобілісти на зауваження мешканців вулиці і писки били, і балончиками пшикали. Масові чисельні звернення жителів вулиць взагалі без належної реакції!” – обурюється львів’янка.

Відтак мешканці міста вимагають від мера Садового оприлюдними транспортну схему Львова і розрахунки машинопотоків:

“Ау! Таварісч Садовий зі своїми недоурбаністами! Вимагаємо транспортну схему Львова і розрахунки машинопотоків. З поперечними профілями усіх вулиць! Вже і негайно оприлюднити! Життя людей не може залежати від недолугих влогерів у міськраді! Приїдьте до людей, подивіться їм в очі! І вимагаємо вже і негайно вирішити питання з належною транспортною мережею у місті! За 15 років вашого правління — гаплик місту в усіх сферах. Транспортній і дорожній також!”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Гаплик у місті в усіх сферах!” Садовий довів Львів до транспортного колапсу, люди виходять на “мініреволюцію”