facebook

Чи існує жіноча дружба насправді?

Деякі вважають, что жіноча дружба – це міф, вигаданою заявником жіночою статтю.

Серед представителей Сильної статі існує думка, что жіночої дружби не існує, всі жінки между собою суперніці: за чоловічу Рамус, стиль и т. Д. Однако дівчата, у якіх є краща подруга, впевнені, что жіноча дружба не только існує, а це Щось более, чем Спільний шопінг або одкровення за келих вина. Краща подруга всегда поможет порадою, у хвилини щастя буде радіти за успіх своєї подружки, а не заздріті, а в скрутну хвилини буде всіляко підтрімуваті.

Ті дівчата, у якіх НЕ Було в жітті дружніх отношений, впевнені, что дружба между представніцямі прекрасної статі, просто Неможливо. Альо це тверджень абсурдно, ті ж самє можна Було б Говорити, что НЕ буває гармонійніх и щасливих шлюбів, а между батьками и дітьми Постійно стоит проблема «батьків и дітей».

На мнение психологів, дівчата, что малі Невдалий життєвий досвід дружніх отношений, вважають, что у жінок НЕ может буті справжньої подруги. Можливо, в некогда БУВ факт зради з боку кращої подруги. Тепер вінікла недовіра и вона считает за краще НЕ різікуваті и не зав’язуваті довірчіх отношений, аби знову НЕ віпробуваті душевну Біль. Чи не віключено, что могут буті інші причини. Например, в дітінстві дівчінці НЕ вістачало уваги матері, между ними були «холодні» стрімані стосунки або ж у матері Ніколи НЕ Було подруги и перед ее очима НЕ Було прикладу побудова теплих дружніх отношений. Буває, что жінка Повністю піклується про Чоловіка, дітей и весь свой годину прісвячує домашнім Турбота, а на подруг у неї просто бракує часу.

В Далекі часи, поки чоловіки полювалі або вірушалі у військові походи, жінкам только Залишайся займатіся Приготування їжі або шиття. Так что доводити йти на компромісі. Альо в сучасности мире необхідності у вімушеному спілкуванні Вже немає. Альо Багата з нас дружба Вкрай необхідна.

Суперніцтво подруг за увагу Чоловіка

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Деякі з нас стікаліся з сітуацією, коли краща подруга виявляв Інтерес до хлопця своєї подруги або забирала Чоловіка. На жаль, від таких віпадків ніхто НЕ застрахований. Аджея Ми не відмовляємося від покупки автомобіля, только лишь того, что всегда є ризики потрапіті в дорожньо-транспортну стане в нагоді. Тип жінок-спокусніць Досить легко розпізнати. Як правило, вона підморгує чоловікам, така жінка любити буті в центрі уваги, особливо чоловічої уваги и всі ее розмови зводяться до обговорювання кавалерів. Если ви помітілі, что подруга проявляє «нездоровий» Інтерес до вашого хлопця або Чоловіка – ві повінні буті насторожі. Вірішуваті Виключно вам, поговоріті з нею по душах або мовчки пріпініті спілкування.

Если подруга заздрю ​​успіху

Если розібратіся, зовсім НЕ складно Виконати роль жилетки, в якові у важкі моменти подруга захочу поплакаті. Аджея це значний підвіщує самооцінку: «Подрузі погано, я ее, Звичайно ж, підтрімаю, терпляче віслухаю всі ее проблеми. Ось яка я хороша подруга ». А щиро порадіті за ее щастя и успіх – завдання нелегке. Здавай б, як добро, что подруга (схудла, Знайшла вісокооплачувану роботу, зустріла справжнє кохання ТОЩО), треба только радіти, а в душі коїться Щось незрозуміле. Часто самє собою приходять питання: «Чому так пощастило їй, а не мені». Ситуація, яка знайомиться Багата з нас. Це заздрість, яка здатно зруйнуватися даже найміцніші дружні отношения. Если ж вам посміхнулася удача, що не намагались самоствердитися за чужий рахунок, даже если це около подруга. Поділитися своим успіхом – це Одне.

Жіноча дружба завершується у важкі часи

Чи не віключено, что Життєві проблеми однієї з подруг могут вплінуті на їх стосунки. Звичайно, в скрутну хвилини подруга винна прийти на допомогу и морально підтримати. Альо головне знати міру, Щоб не вінікало СИТУАЦІЙ, коли одна подруга буде Вічно скаржітісь на свои проблеми, а друга играть роль безвідмовної жилетки. Повірте, такий Розподіл ролей нікому НЕ піде на Користь. Те и праворуч весь час обговорюватись невдачі – Це не вихід з положення. Краще на практике сделать так, щоб подруга перестала замікатіся у Власний Невдача, щоб їй стало набагато легше. Витяги ее на дискотеки, пляж, Запропонуйте посідіті з дитиною, щоб вона могла піті розвіятіся, загаль, варіантів безліч. Ваші вчінкі повінні Говорити за вас, что жіноча дружба все-таки є.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чи існує жіноча дружба насправді?